22 причини: ЗАЩО хората по света избират уредите за ВОДОРОДНА ВОДА с марка KYK?

22 причини: ЗАЩО хората по света избират уредите за ВОДОРОДНА ВОДА с марка KYK?
2 февруари 2022

Като потребители всички ние търсим безопасни и качествени продукти. Особено, когато това се отнася до напитките и храните, които приемаме ежедневно. Живеем във времена, в които „правенето на бизнес и пари“ често е за сметка на нас потребителите, а спазването на етични норми е останало някъде далеч в миналото. Факт е обаче, че съществуват компании, които са издигнали потребителя на пиедестал. Именно това ги превръща в лидери на световния пазар и пионери в създаването на свръх модерни технологии, които променят света. Днес, екипът на Н2МЕДИКАЛ ще ви представи част от причините, поради които милиони семейства по света се довериха на уредите за вода с марка KYK. Вече 3 години продуктите на компанията се разпространяват в България и ние с радост отчитаме засиленият интерес и интелигентното поведение на българския потребител. 42 годишната история на бранда, безкомпромисното качество и максималният терапевтичен ефект са само част от това, което веднага печели вниманието. Сега нека отбележим какво още прави системите за вода на KYK/връзка/ познати и обичани от 1980 година до днес.

 

1. Клинично проучване показва, че 85,7% от всички изследвани пациенти със синдром на свръхчувствителност на стомашно-чревния тракт показват подобрение и ремисия след ежедневен прием на водородна вода от уредите с марка KYK. Научете кои са водородно-толерантните заболявания /тук/.


2. Ноу-хау! Компанията извършва изследователска и производствена дейност в областта на водните науки от 1980г. до днес. КYK Корея притежава над 40 годишен професионален опит!


3. R&D KYK Корпоративен Изследователски Институт. Оперативния Изследователски Институт на KYK разработва и създава най-добрите продукти за пречистване и обогатяване на питейна вода.


4. Компанията притежава сертификати за акредитация и патенти за производство на медицинско оборудване: GMP, CE, FDA, UL, NRTL, FCC, ISO13485, ISO9001, ISO140001, SASO, TRF, EMC, TUV, HALALETC и др. KYK е притежател на над 130 сертификата и патента.


5. Непрекъснат контрол на текущите показатели на водата от всеки отделен уред на KYK преди експедиция. Това гарантира максимално точни измерени стойности във водата на РH, ORP, PPB и др.


6. Употреба на тританов електролит в производството. От 2019 г. KYK използва тританови материали, които са безопасни и не съдържат BPA (бисфенол А), за разлика от много други производители, които все още ползват ABS материали, които не са BPA free.


7. Употреба на 99,99% чиста платина. Във всеки продукт на KYK е вложена 99,99% чиста платина, която не е рециклирана. Много конкурентни производители използват платина с ниска чистота или вече употребяванa такава.


8. Оптимална доза ЗДРАВЕ, благодарение на мощната производителност и максимална концентрация на водород 1575 ~ 1700 PPB Dissolved Hydrogen (частици на милиард разтворен във водата водороден газ).


9. 100% пълна инспекция и контрол на качеството. Всеки отделен уред на KYK преминава през обстоен контрол и проверка след производство. Пуснати в продажба са само уреди, които са преминали през работен тест, проверка за течове на вода, проверка на производителността и визуален контрол. Много от нашите конкуренти тестват и замерват единствено бройки избрани на случаен принцип.

 


10. Политика за спазване на пазарните цени. Продуктите на KYK се продават на една и съща пазарна цена по целия свят. Това защитава както дистрибуторите на бранда, така и техните потребители. Статистиката показва, че уредите на KYK са с най-добро съотношение цена-качество на световния пазар.


11. Употреба на високоефективни филтри за пречистване на вода. В зависимост от вложените материали и компоненти във филтъра се наблюдават значителни разлики в качеството. В производството на филтри KYK използва единствено японски активен въглен и материали от най-висок клас, като не компроментира своето качество с по-евтини суровини от Китай, Малайзия и Филипините.


12. Компанията притежава Технически Патент за електролината клетка в KYK генераторите за вода. KYK използва най-съвременна PEM технология за изолиране на озона от водата. Използват се твърди хибридни електроди от титан, които са покрити с 99.99% чиста нерециклирана платина. Уредите генерират водородна вода с висока чистота и концентрация на водороден газ над 1600 ppb.


13. Всеки наш уред разполага със система за защита от високо напрежение. За съжаление много от уредите за вода на световния пазар НЕ притежават подобна система за защита от свръхток.


14. РЕПУТАЦИЯ на компанията: KYK притежава13 Златни Медала от Международното Състезание за Изобретения, Президентски Орден за Индустриални Заслуги, Компанията е част от Професионалната Класация за Местни и Чуждестранни Експерти по Водата, Президентът на KYK има 9 участия в икономическата дипломация на страната, KYK e Председател на Корейската Водна Промишлена Асоциация.

 

15. Предпочитан и удобен тип водоснабдяване: Чешмяна вода / Система за обратна осмоза (RO). Може да свържете уредите на KYK с всяка водопреносна мрежа. Превърнете всяка чешмяна вода в питейна и я ползвайте с увереност.


16. Уредите на KYK разполагат с автоматична почистваща система APEC (Автометично почистване на полюсите). Водата преминава през 13 етапа на пречистване. Периодичното използване на автоматичната програма за почистване след употреба, поддържа по-висока хигиена на филтрите и генератора. Благодарение на почистващата програма експлоатационния живот на уредите KYK е над 10 години.

 

17. Замерванията на уредите KYK показват нулева загуба на вода по време на пречистването и обработката. Това прави системите на KYK особенно предпочитани в места по света, като Индия и Африка, където питейната вода недостига.


18. KYK е производител с дълъг професионален опит и ноу-хау. През своята 42 годишна история компанията е произвеждала и продължава да произвежда бутилирана вода, пречистватели на вода, йонизатори за алкална вода и генератори за водородна вода. Научете каква е разликата между алкална и водородна вода /тук/.


19. Всички произведени от KYK Корея уреди се отличават с най-високо качество. Компанията не компроментира своите продукти с употреба на по-евтини материали от Китай. Използват се единствено части и материали произведени в Корея и Япония по строги стандарти за качество и с дълъг експлоатационен живот.


20. KYK Корея е глобална марка. Компанията изнася и разпространява уреди в 53 страни по света. Уредите на KYK са познати и обичани от потребителите в Китай, Индия, САЩ, Сингапур, Малайзия, Саудитска Арабия, Тайланд, Чили, Русия, Филипините, Мавриций, Италия, Австрия, Румъния, Хонконг, Казахстан, Нова Зеландия, Канада, Хърватия, Иран, Кувейт, Испания, Австралия, Полша, Индонезия, Турция, Виетнам, Португалия, Германия, Унгария, Гърция, България, Полинезия, Финландия, Дания, Катар, Чехия, Швейцария, Централна Африка, Словения, Бразилия, Аржентина, Тайван , Украйна, ОАЕ, Южна Африка, Панама, Франция, Великобритания, Гибралтар, Мароко, Литва, Естония, Израел и Япония.


21. Абсолютна БЕЗОПАСНОСТ на уредите. Четири показателя отличават качеството и безопасността на водата от уредите на KYK:

1. Водата не съдържа изкуствен или остатъчен магнезии. - Съществуващите на пазара магнезиеви таблетки за направа на водородна вода, насищат водата, както с водороден газ, така и с магнезиев оксид (MgO), като вторичен продукт от рекцията. MgO затруднява усвояването на минералите и причинява странични ефекти, като обрив, сърбеж, умора, замаяност, световъртеж, гадене, повръщане и др. Уредите на KYK обогатяват водата с водород чрез последно поколение патентована електролитна клетка.

 

2. Уредите са без резервоар за вода. - Наличието на резервоар за вода при някои машини, води до образуването на биофилм по контейнера, което е предпоставка за образуване на опасна застояла вода.

 

3. Водата не съдържа озон. - Генераторите за водородна вода използват процес, който прави разпад на водната молекула, при което се отделя водороден газ (Н2), но също така се образума и озон (О3). Озонът е канцерогенен при вътрешен прием и не бива да се приема с водата. Уредите на KYK разполагат с последно поколение РЕМ технология (Proton Exchange Membrane), която отделя озона и ви гарантира чиста водородна вода без наличие на озон.

 

4. Уредите не използват ароматизиращо водата устройство. - Озонът има характерна остра миризма и производители, които не могат да го отстранят от водата, оборудват уредите си с ароматизиращо водата устройство, така че да прикрият неговата миризма.

 

22. KYK предлага разнообразна продуктова гама медицински уреди за вода, подходящи за различните нужди и изисквания на всеки потребител. Уредите от сериите HIGEN+ и HYM+ ви предлагат безкомпромисно качество на доказано най-добра цена на световния пазар. Те могат да бъдат монтирани, както върху, така и под кухненския плот. Водата от медицинските уреди на KYK може да се ползва ежедневно за подобряване на здравословното състояние на всеки член от семейството. Видовете вода от уредите на бранда, също така често се използват за дезинфекция и стерилизиране на хранителни продукти, както и при лечение на кожни заболявания и извършване на козметични процедури в домашна или професионална среда.

 

През годините компактните медицински уреди за вода на KYK са получили над 100 международни награди за качество. Бранда е познат в повече от 50 страни по света и предлага 8 модела Йонизатори за алкална вода. По разбираеми причини Н2МЕДИКАЛ разпространява единствено Генераторите за водородна вода от новата продуктова линия на марката. Медицинските изследвани показват, че ползите за здравето от прием на водородна вода, многократно надвишават тези от приема на алкална вода. Силното оздравително действие на водородния газ и липсата на противопоказания при неговия прием, накара производителите постепенно да заменят гамата от йонизатори с генератори за обогатяване на вода с водороден газ.

 

Разгледайте УРЕДИТЕ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА на KYK /тук/.

 

Научете как водата обогатена с водороден газ ни помага да подобрим нашето здравословно състояние и качество на живот /тук/.

Прием на ВОДОРОДНА ВОДА при пациенти с COVID-19. Какво казва Президента на Института за Молекулярен Водород?

Молекулярния водород (газ H2) и водата обогатена с него имат антиоксидантно и противовъзпалително действие (1), което ги прави потенциално полезни за лечение на COVID-19. Няколко клинични проучвания в Китай изследват Н2 терапията при пациенти с COVID-19

прочети още

10 ползи за здравето от приема на ВОДОРОДНА ВОДА.

През последните години са направени повече от 800 клинични изследвания върху пациенти в различни болници и университети по света. Показан е терапевтичен ефект на Н2 при над 170 вида заболявания и оздравителното му действие върху всеки орган от човешкото тяло. В тази статия ще обобщим: Какво прави за здравето водородната вода?

прочети още

Водородната вода е мощно лекарство при КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС, ГАСТРИТ и прекомерно окисляване на организма.

В обобщение: лечението с водородна вода + медикаменти, в продължение на 3 месеца, дава значително по-добър контрол на симптомите, отколкото лечението само с медикаменти. И накрая, в нашето проучване 75% от изследваните пациенти в анкета съобщават за по-добро ниво на удовлетвореност. Взети заедно, резултатите показват, че има значително повишаване на качеството на живот за 3 месеца след добавения прием на водородна вода в сравнение с изходното ниво.

прочети още

Прием на ВОДОРОДНА ВОДА при сърдечно-съдови заболявания. Ефект и безопасност.

Резултати от изследване на японския професор Хатана Гязуки от Университета показват, че 1,5 литра водородна вода с канцентрация на Н2 1500 ppb има същия антиоксидантен ефект, както 1407 ябълки / 104 моркова / 2061 банана / 123 спанака или 10 тикви. Сравнението е направено на база антиоксидантната сила на съдържанието на бета каротин в тези плодове и зеленчуци.

прочети още

НАДНОРМЕНО ТЕГЛО: Медицинско изследване показва ефекта на ВОДОРОДНАТА ВОДА при хора с метаболитен синдром.

„Групата пиеща високо наситена с Н2 вода значително намалява нивата на холестерол и глюкоза в кръвта, атенюиран серумен хемоглобин А1с, и подобрява биомаркерите на възпаление...“

прочети още

ИЗСЛЕДВАНЕ: Водородът - гориво на алтернативната медицина.

„Малко рандомизирано контролирано клинично проучване на 50 пациенти с мозъчен инфаркт сравнява вдишването на водород с одобреното медицинско лекарство едаравон. Според резултатите от ЯМР и NIHSS за клинично определяне на тежестта на инсулта, тези резултати показват, че терапията с водород е била по-ефективна от одобреното медицинско лекарство.“

прочети още

Какво е ВОДОРОДНА ВОДА и кое прави апаратите за нея различни по цена и по качество?

„Изследванията показват, че малкият размер му позволява да проникне навсякъде, дори в клетъчното ядро и митохондриите. Н2 потушава възпаленията и възстановява увреденото ДНК и РНК, регулира всички биохимични процеси в клетката и довежда организма до състояние на хомеостаза. “

прочети още