ЗА НАС

ЗА НАС

Н2МЕДИКАЛ ЕООД е компания специализирана в разпространението на висококачествени продукти за здраве. При нас ще откриете апарати за водородна вода със сертифицирано медицинско качество и висока концентрация на водороден газ (Н2) за оптимален терапевтичен ефект. Екипът ни бе силно впечатлен от големия брой клинични изследвания и медицински доклади показващи терапевтичното действие на водородния газ. Ние истински се стремим да допринесем за здравето и по-доброто качество на живот на възможно повече хора в България! Защото здравето е за всеки и всеки заслужава здраве! Внимателно сме проучили и подбрали моделите, които предлагаме. Всеки наш генератор за обогатяване на вода с водороден газ е произведен по международни стандарти за качество и притежава необходимата сертификация, която да Ви гарантира 100% чистота и ефективност на водородната вода. Н2МЕДИКАЛ ЕООД осигурява 2 години сервизно и гаранционно обслужване, както и следгаранционен сервиз.

 

Вода наситена с водородни йони (1600 ppb), НЕ Е БОГАТА НА ВОДОРОДЕН ГАЗ с концентрация 1600 ppb. Йонизаторите за алкална / кисела вода насищат водата с отрицателно / положително заредени водородни йони и НЕ обогатяват с водороден газ. Не очаквайте водата от тези уреди да има терапевтичното действие на вода обогатена с водороден газ. Н2МЕДИКАЛ предлага единствено уреди за водородна вода с висока производителност на Н2 и оптимален терапевтичен ефект.

Защо милиони семейства по света избраха медицинските уреди за ВОДОРОДНА ВОДА на KYK?

Като потребители всички ние търсим безопасни и качествени продукти. Особено, когато това се отнася до напитките и храните, които приемаме ежедневно. Живеем във времена, в които „правенето на бизнес и пари“ често е за сметка на нас потребителите, а спазван