ЗА НАС

ЗА НАС

Н2МЕДИКАЛ ЕООД е компания специализирана в разпространението на висококачествени продукти за здраве и апарати за водородна вода. Екипът ни беше силно впечатлен от стотиците научни трудове по темата за терапевтичнодо действие на молекулярния водород. Това ни накара да си поставим цел: Да допринесем за здравето, по-доброто качество на живот и вярата в едно по-светло бъдеще на възможно повече хора в България! Защото здравето е за всеки и всеки заслужава здраве! При нас ще откриете едни от най-качествените устройства за водородна вода и инхалация на водород с максимална концентрация и оптимален терапевтичен ефект. Внимателно сме проучили и подбрали апаратите за генериране на водородна вода, които предлагаме. Всеки генератор на H2 вода е произведен по международни стандарти за качество и притежава необходимата сертификация, която да Ви гарантира 100% чистота и качество на водородната вода.

 

Решени да изпълним целта си докрай и да Ви предложим всичко, за което Вашето здраве мечтае, ние Ви препоръчваме продуктите на Форевър. Н2МЕДИКАЛ ЕООД е независим контрагент и представител на Forever Living Products, която е представена в България от 2001г. Това е американска компания за хранителни добавки създадена през 1978 година от милиардерът и филантроп Рекс Моън. Днес, 42 години по-късно, тя е представена в над 160 страни с голямо разнообразие на хранителни добавки включващи в себеси силата на Алое Вера, а годишните и продажби надхвърлят 3 млрд. долара.  Компанията е най-големия производител и доставчик на Алое Вера в света и притежава повече от 2500 хектара плантации в САЩ, Мексико и Доминикана. Освен насажденията, Форевър Ливинг притежава и собствени лаборатории в който се изследва благоприятното влияние на Алое Вера върху здравето, като по този начин затваря цикъла на производство и гарантира на своите клиенти най-добро качество на хранителните добавки.  Компанията е лидер в производството на висококачествени натурални продукти за здраве.

 

Високото качество и чистота, както и десетките сертификати, които притежават продуктите на Форевър, ни накараха не само да ги ползваме лично, но и да станем техен представител и контрагент. Н2МЕДИКАЛ се гордее, че е част от голямото семейство на тази уникална компания. Променете представата си за здраве, тонус и енергия, като станете част от водородната революция и добавите продуктите на Форевер в живота на Вашето семейство.