APA HIDROGEN pentru sanatatea creierului. Efectul terapeutic al H2 în boala Alzheimer, boala Parkinson și multe altele.

APA HIDROGEN pentru sanatatea creierului. Efectul terapeutic al H2 în boala Alzheimer, boala Parkinson și multe altele.
7 august 2020

Știați că 3 din 4 oameni din lumea în ritm rapid de astăzi sunt deshidratați cronic? Asta pentru că oamenii nu au obiceiurile să bea suficientă apă în fiecare zi. Mai important, apa pe care o bem abia susține activitatea celulară de bază sau, într-un limbaj simplu, apa nu este absorbită eficient de celulele noastre, deoarece viabilitatea acestora este deteriorată de aportul neregulat de lichide.

 

Creierul nostru este în jur de 80% apă. O scădere cu 2% a hidratării creierului duce la încetinirea procesului de gândire, pierderea memoriei, confuzie, oboseală cronică, dispoziție proastă, anxietate și scăderea abilităților cognitive și motorii. Deshidratarea ne micșorează literalmente creierul!

 

Stresul oxidativ cronic și inflamația determină deteriorarea funcției sistemului nervos central, ceea ce duce la o calitate mai slabă a vieții. Pe lângă deshidratarea cronică, o altă cauză a sănătății precare a creierului este nivelul ridicat de stres oxidativ, care provoacă inflamarea celulelor nervoase, tulburări neurologice și boli cerebrovasculare precum boala Parkinson, boala Alzheimer, epilepsia, accidentele vasculare cerebrale, tumorile cerebrale, scleroza multiplă, autismul. , paralizie cerebrală , tulburare bipolară, schizofrenie și multe altele.

 

Studiile clinice au arătat că hidrogenul molecular (H2) este eficient într-o varietate de patologii neurologice. Este cel mai puternic antioxidant și singurul care are capacitatea selectivă de a neutraliza doar radicalii liberi nocivi și periculoși. Nu numai că, hidrogenul molecular este cel mai mic antioxidant cunoscut științei, molecula sa are doar 2 microni și poate traversa bariera hemato-encefalică. Hidrogenul molecular reduce inflamația neurologică, crește producția de energie în mitocondrii și are proprietăți neuroprotectoare.

 

Studiile au arătat că hidrogenul are efecte protectoare pentru neuroni datorită proprietăților sale antioxidante puternice. Știința a demonstrat că consumul zilnic de apă cu hidrogen îmbunătățește sănătatea fizică și mentală; îmbunătățește funcția cognitivă, starea de spirit, reduce anxietatea și crește viteza de gândire. Consumul de apă cu o saturație ridicată în hidrogen este benefic pentru creier, starea mentală și emoțională. H2 ne protejează celulele de deteriorarea oxidativă și, astfel, îmbunătățește sănătatea generală. Observațiile la pacienți arată efecte terapeutice semnificative ale H2 în boala Alzheimer, boala Parkinson, în demență, recuperare mai rapidă după un accident vascular cerebral și în multe alte boli neurologice.

 

Apa infuzată cu hidrogen gazos (H2) a primit recunoașterea internațională a siguranței (statutul GRAS) de la FDA. Dr. Garth Nicholson, Președintele Institutului de Medicină Moleculară din California, SUA, a vorbit și despre siguranța excepțională a H2./LINK LA INTERVIU/ Când hidrogenul molecular este neutralizat și legat de radicalii liberi toxici /ROS/ produsul final este apa obișnuită, care hidratează organismul și este eliminată în mod natural. În plus, hidrogenul nu este un element străin pentru corpul nostru, deoarece este sintetizat în mod natural în tractul nostru intestinal. Hidrogenul este o moleculă critică pentru sănătatea intestinală și acolo sunt produse 70% din celulele nervoase. Stilul nostru de viață și calitatea alimentelor pe care le consumăm au dus la un nivel constant scăzut al acestui element valoros din organism. Lipsa hidrogenului molecular în intestin poate provoca tulburări digestive, cum ar fi boala Crohn sau sindromul colonului iritabil (IBS).

 

Cea de-a 3-a Conferință Internațională Anuală despre MEDICINA ȘI BIOLOGIA HIDROGENului va avea loc în luna noiembrie la Yokohama, Japonia. Evenimentul a fost programat pentru luna mai, dar din cauza pandemiei de coronavirus a fost amânat. Peste 1.000 de studii și rapoarte clinice formale au arătat efectul terapeutic al hidrogenului molecular în peste 170 de tipuri de boli, precum și efectele vindecătoare în fiecare organ al corpului uman. Datele sunt colectate și sistematizate de Institutul de Hidrogen Molecular./LINK/

 

Echipa H2MEDICAL este cu adevărat angajată să educe publicul bulgar și să contribuie la o mai bună calitate a vieții pentru toată lumea din țara noastră. Dispozitivele noastre au certificare medicală și se disting prin efect terapeutic maxim, precum și prin cea mai înaltă clasă de siguranță. /vezi dispozitivele/

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

„Grupul care a consumat apă foarte saturată în H2 a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației...”

citeşte mai mult

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

Ce este APA HIDROGEN și ce face ca aparatele pentru aceasta să fie diferite ca preț și calitate?

„Изследванията показват, че малкият размер му позволява да проникне навсякъде, дори в клетъчното ядро и митохондриите. Н2 потушава възпаленията и възстановява увреденото ДНК и РНК, регулира всички биохимични процеси в клетката и довежда организма до състояние на хомеостаза. “

citeşte mai mult