АПАРАТ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА / SPE/PEM технология / наситеност на Н2 1200-2000 ppb.

399,00 лв.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

 

Подходящ тип вода: Бутилирана вода с НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ / Филтрирана чешмяна вода / Вода от филтърна кана / Бутилирана трапезна вода
Приложение: Удобен за ползване в автомобила, офиса, дома, парка и т. н.
Източник на захранване: литиевойонна батерия: блутуут-капак - 600mAh, основа-генератор -1200mAh

Време за зареждане: 1 час на блутуут капака и 3 час на основата

Старт бутон: Безжичен блутуут тъч бутон, 2.4G безжичен модул

Времетраене на електролизата: 5 минути
Бутилка: вместимост 550ml (Оптимално производство на водород при -: 450-500ml)

Материал на бутилката: Висококачествено закалено стъкло

Мощност (W): 5 / Напрежение (V): 3,7 / Размер: 70 х 230мм.
Електролиза: Електроди плюс PEM мембрана от ТИТАН покрит с ПЛАТИНА с дебелина на покритието 3um (Японско производство)

Наситеност на водород във водата: 1200-2000 ppb  (1,2 - 2,0 ppm)
ORP фактор на водата: от -450 до -600
№1 апарати за водородна вода в Китай
Модел: IH12G, Сертификация: CE, RoHS

Гаранция: 2 години
Произход: Китай

СЪСТАВНИ ЧАСТИ НА ПРОДУКТА: Капак с тъч контрол система; Основа с генератор за водородна вода; Бутилка от закалено стъкло; USB кабел; Инструкции за употреба на български; Гаранционна карта.

 ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

1. Тяло на бутилката от висококачествено закалено стъкло.

2. Безжичен блутуут старт тъч бутон, 2.4G безжичен модул.
3. SPE/PEN технология за пълно отделяне на озона и остатъчния хлор при електролизата. Производство на 100% чиста водородна вода. Вграден контейнер за окислена вода, който се изхвърля на 2 седмици.

4. Супер високо съдържание на водород 1200-2000ppb.

5. Голям обем на бутилката 550ml.
6. Супер голям капацитет на батерията на капака - 600mAh, и на основата -1200mAh.

Работата с апарата е лесна и удобна, а производството на водород може да започне с добавяне на чиста ВОДА С НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ. Препоръчва се да ползвате филтрирана чешмяна вода или бутилирана изворна с ниска минерализация (в Българиа такива са Михалково, Бачково, Девин изворна...), както и всички марки бутилирана трапезна вода. Апарата е екологичен и без никакъв консуматив. Нормалният експлоатационен живот е 3- 5 години.

 

ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0899 935 936.

ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.

ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ. Безплатна доставка за град ВАРНА!

 

ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

1.Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно нараняване, възстановяване при трансплантация на органи. Водородната вода намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.

2. Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, сенилна деменция и стареене.

3. Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.

4. Лекарствена токсичност, бъбреци и ототоксичност, причинени от цисплатин, увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.

5. Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация.

6. Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др.Понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.

7. Алергични и автоимунни заболявания, като астма и ревматоидни.

8. Автоимунни и дегенеративни заболявания, като псориазис, дегенерация на макулата и др.

9. Подобрява качеството на живот на онкоболните при химиотерапия и лъчетерапия.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ


УПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа).

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.

4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и т.н.

5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.

6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание:НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ!Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.

7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.

8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

Подобни продукти