АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

Подреди по

АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

От 2007 година до днес са публикувани над 1000 научни статии в редица  световно известни медицински и научни издания. Проведени са повече от 800 клинични изследвания върху пациенти в редица болници и университети по света. Те са инхалирали водороден газ (Н2) или са пиели обогатена с него вода (2-3 литра на ден) в продължение на 4 до 24 седмици. При някои от тях резултатите са били впечатляващи. Установен е терапевтичен ефект на молекулярния водород при над 170 вида патологии и оздравително действие върху всеки орган от човешкото тяло. През Октомври 2019 година в Словакия и Чехия се проведе 7-ма Конференция в Европа на тема „Водородната Медицина в 21-ви век“. Организатор на събитието бе Европейския Институт за Молекулярна Водородна Терапия/линк/.

 

Н2МЕДИКАЛ ЕООД е компания специализирана в разпространението на висококачествени продукти за здраве. При нас ще откриете апарати за водородна вода със сертифицирано медицинско качество и висока концентрация на водороден газ (Н2) за оптимален терапевтичен ефект. Екипът ни бе силно впечатлен от големия брой клинични изследвания и медицински доклади показващи терапевтичното действие на водородния газ. Ние истински се стремим да допринесем за здравето и по-доброто качество на живот на възможно повече хора в България! Защото здравето е за всеки и всеки заслужава здраве! Внимателно сме проучили и подбрали моделите, които предлагаме. Всеки наш генератор за H2 вода е произведен по международни стандарти за качество и притежава необходимата сертификация, която да Ви гарантира 100% чистота и ефективност на водородната вода. Н2МЕДИКАЛ ЕООД осигурява 3 години сервизно и гаранционно обслужване, както и следгаранционен сервиз.

 

Защо да изберете уредите за водородна вода с марка „KYК“?

 • Уредите с марка KYK се произвеждат в Южна Корея. Те са одобрени и сертифицирани от много местни и международни професионални организации за контрол на качеството.
 • От създаването си през 1980 г. до днес, продуктите на компанията получават повече от 100 награди за качество.
 • Компанията KYK Co Ltd. e притежател на сертификат ISO13485 (Управление и Контрол на Качеството при Производството на Медицинско Оборудване).
 • Уредите на KYK са произведени и сертифицирани по стандартите на GMP (Международни Стандарти за Производство на Медицинско Оборудване).
 • Продуктите на KYK са одобрени и сертифицирани, като БЕЗОПАСНИ за употреба от FDA (Американска Агенция за Контрол върху Качеството на Храните и Напитките)
 • KYK e притежател на сертификат за безопасност от Южно Корейската Атопична Асоциация.
 • KYK продуктите покриват 55 показателя за качество по Системата за Оценка на Питейната Вода.
 • След като бъде произведен, всеки отделен продукт на марката се тества и проверява преди експедиция.

 

Не се оставяйте да Ви подведът - наситена с водородни йони (H) вода, НЕ Е БОГАТА НА ВОДОРОДЕН ГАЗ (H2) с концентрация 1600 ppb. Йонизаторите за алкална / кисела вода насищат водата с отрицателно / положително заредени водородни йони и НЕ обогатяват с водороден газ. Не очаквайте водата от тези уреди да има терапевтичното действие на вода обогатена с водороден газ. Уредите на  Н2МЕДИКАЛ  притежават медицинска сертификация и се отличават с максимален терапевтичен ефект, както и най-висок клас на безопасност. /вижте уредите/

 

По-долу са посочени заболяванията с най-голяма социална значимост, при които клиничните изследвания показват терапевтично действие на молекулярния водород (н2). Информацията е заимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород, където са публикувани статии и научни доклади по темата: ИНСТИТУТ ПО МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД/линк/

 

ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА/линк/ сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

 • Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно увреждане, възстановяване след трансплантация на органи. Молекулярния водород намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
 • Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, сенилна деменция и стареене.
 • Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
 • Лекарствена токсичност, бъбречна и ототоксичност, причинени от цисплатин. Увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
 • Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация. Радиационни изгаряния.
 • Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др. Водородния газ понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
 • Автоимунни, дегенеративни и алергични заболявания, като астма, псориазис, дегенерация на макулата, ревматоидни и др.
 • Водородa причинява скъсяване на теломерите в раковите клетки и потиска туморната ангиогенеза, чрез отстраняване на вътреклетъчните РКВ, подтискане на генната експресия и секрецията на съдовия ендотелен растежен фактор. В допълнение водородната вода усилва апоптозата заедно с глутатиона в HL60 клетките при левкемия на хора Н2 подобрява качеството на живот и резултатите при пациенти на химиотерапия и лъчетерапия, като защитава черния дроб и организма от вредните странични ефекти.

 

Световната Здравна Организация посочва Водородната терапия, като широкоспектърна с огромен потенциал. СЗО не класифицира Н2, като лекарствено или допинг средство, тъй като е естествен елемент в природата и няма характеристиките на фармацевтичен продукт.

 

Какво прави водородната вода в нашето тяло? Клиничните изследвания на молекулярния водород (Н2) показват:

 • Молекулата на водородния газ (Н2) е само 2 микрона и безпроблемно преминава кръвно-мозъчната бариера, прониква в нервните клетки, митохондриите и самото клетъчно ядро.
 • Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега. Той притежава уникална селективна способност - свързва се и неутрализира единствено опасните за здравето свободни радикали, и най-вече хидроксил радикалите.
 • Н2 действа, като сигнализираща молекула и централен регулатор на биохимичните процеси в клетката. Н2 довежда организма до състояние на хомеостаза.
 • Н2 потушава възпаления навсякъде в тялото и възстановява увредените клетки и ДНК.
 • Н2 значително подобрява глюкозния толеранс, липидния метаболизъм, нивата на холестерол и редуцира производството на визцерална мастна тъкан.
 • Н2 дава енергия и издръжливост, като увеличава производството на аденозин трифосфат (АТФ) в митохондриите и намалява мускулната умора, като значително редуцира отделянето на лактат в кръвта при физическо натоварване.
 • Н2 действа синергично с медикаментозна терапия, като предпазва организма от вредните странични ефекти на лекарствата. Н2 подобрява качеството на живот при пациенти на химио и лъчетерапия.
 • Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2.

 

ЕФЕКТ НА ВОДОРОДНАТА ВОДА ПРИ СПОРТ И ФИТНЕС

 • Молекулярния водород (Н2) елиминира оксидативния стрес предизвикан от интензивно физическо натоварване. Това  предпазва мускулните влакна и органите от увреждане. Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега (176 пъти по-мощен от витамин „С“).
 • Н2 предотвратява повишаването на нивата на лактат в кръвта по време на тренировка. Това значително увеличава издръжливостта и намалява мускулната умора. Н2 подпомага възстановяването след тренировка.
 • Н2 значително увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат) в митохондриите на клетките. Това дава на целия организъм мощен приток на енергия и сила.
 • Н2 подобрява постиженията и цялостното представяне на професионални спортисти и хора трениращи за здраве, тонус и енергия.
 • Н2 не се класифицира, като фармацевтичен продукт или допинг средство. Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2.

 

Научете всичко за терапевтичното действие на водородния газ и приема на ВОДОРОДНА ВОДА в меню НАУЧНИ ФАКТИ/линк/ или посетете меню НОВИНИ./линк/.

 

 

Защо милиони хора по света избраха HIGEN1+? Защо той е по-добър от останалите настолни уреди за ВОДОРОДНА ВОДА?

 • Когато избирате система за водородна вода за Вашият дом или офис, БЕЗОПАСНОСТТА е най-важна! Надеждният уред ви носи здраве, а този със съмнително качество, скрити вреди за организма. HIGEN1+ е сертифициран медицински уред, който притежава патентована йонообменна мембрана от най-висок клас. Това ви гарантира чиста водородна вода без съдържание на озон, остатъчен хлор и магнезий.
 • HIGEN1+ е единственият генератор за водородна вода с подобен КОМПАКТЕН РАЗМЕР. Лицето на уреда е с размерите на лист хартия А4, а дълбочината му е само 12 см. Този прибран и елегантен дизайн ви предлага най-висок клас пречистване на чешмяната вода и максимална доза здраве с концентрация на водороден газ (H2) във водата от над 1600 ppb.
 • Мощна и интелигентна система ви позволява да избирате от 3 ПРОГРАМИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА с ниска, средна и висока наситеност на водороден газ (1000 - 1600+ ppb). Налична е програма подходяща за деца! HIGEN1+ не е уред за алкална вода, а за обогатяване на вода с водороден газ. Научете каква е разликата между двата вида вода и уредите за тях тук /връзка/.
 • Уредите с марка „KYK“ Ви предлагат най-висок клас качество при филтрацията на вода. Композитен филтър с капацитет 3500 литра и 4 компонента за пречистване на чешмяната вода ви гарантира кристална чистота. Използвания активен въгле има определящо значение за вкуса и качеството на водата. KYK използва единствено висококачествен активен въглен от Япония и не компроментира своите продукти с по-евтин активен въглен от Китай, Малайзия и Филипините.
 • HIGEN1+ притежава ПРОГРАМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на електродите, която поддържа високата производителност на водороден газ и прави експлоатационния живот на уреда над 10 години. Липсата на подобна програма при други модели, ограничава техния живот до 5000 или 10 000 литра вода, като производителността на водороден газ при тях постепенно намалява.
 • ПРОГРАМА ОЗОНОВА ВОДА ви предлага неограничено количество озонирана вода, която притежава силно дезинфекциращо и стерилизиращо действие. Измиването на ръце, повърхности и хранителни продукти ви гарантира 100% дезинфекция за премахване на вируси, бактерии, гъбички и микоорганизми. В медицината озоновата вода се използва основно в лечението и профилактиката на кожни заболявания.