Beneficiile APEI BOGATE IN HIDROGEN pentru aportul de medicamente si suplimente alimentare.

Beneficiile APEI BOGATE IN HIDROGEN pentru aportul de medicamente si suplimente alimentare.
14 august 2020

Știați că în Japonia și Coreea de Sud există deja mașini de apă cu hidrogen instalate într-un număr de spitale și școli profesionale de sport. Instituțiile de sănătate din aceste țări chiar lucrează îndeaproape cu sectorul privat pentru a dezvolta și produce astfel de dispozitive pentru uz casnic și personal. Este de remarcat aici că, în cazul apei îmbogățite cu hidrogen gazos (H2), cel mai important lucru este concentrația de H2. Oricât de mare ar fi volumul unui pahar, al unui ulcior sau al unui distribuitor de apă cu hidrogen - ar fi inutil dacă saturația de H2 din acesta este scăzută. Și rețineți: hidrogenul gazos dizolvat în apă este reținut în acesta timp de 1-2 ore și se evaporă treptat după procesul de îmbogățire, prin electroliză. Dacă ați decis să vă îmbunătățiți starea de sănătate prin aportul zilnic de H2, asigurați-vă că alegeți un dispozitiv cu o saturație mai mare de hidrogen molecular. Acestea sunt dispozitivele cu saturație H2 peste 1200 ppb (1,2 ppm). Se recomandă ca doza zilnică să fie a post între mese.

 

Din 2007, au fost efectuate peste 1000 de studii clinice pe pacienți care iau apă cu hidrogen în diferite spitale din întreaga lume. S-a demonstrat că H2 are un efect terapeutic asupra a peste 170 de tipuri de boli și un efect de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. Cu toate acestea, în acest articol, ne vom uita la efectul apei cu hidrogen în aportul de medicamente și suplimente alimentare.

 

Un fapt pe care mulți oameni nu îl știu este că orice medicament are un efect oxidativ asupra organismului și produce radicali liberi periculoși pentru sănătatea noastră. Aceasta este doar o parte din așa-numitele efecte secundare ale medicamentelor. Am auzit adesea pe cineva spunând: „...repar un lucru și stric altul!”. Stresul oxidativ excesiv este o cauză majoră de deteriorare a celulelor și organelor noastre și a apariției unor boli grave precum diabetul, cancerul, cardiovascular și multe altele. Terapia medicamentoasă este inevitabilă în zilele noastre, dar are și consecințele sale negative asupra sănătății. Acesta este motivul pentru prospectele lungi pentru fiecare produs farmaceutic.

 

Cercetările au arătat că hidrogenul gazos (hidrogen molecular /H2/) este cel mai puternic și eficient antioxidant cunoscut științei. Și este cel mai mic element - molecula sa are doar 2 microni și pătrunde peste tot în corp, chiar și în nucleul celular și în celulele nervoase. Acest lucru îi permite să afecteze eficient bolile neurologice și degenerative. Studiile efectuate pe pacienți au arătat că administrarea de H2 reduce semnificativ stresul oxidativ cauzat de terapia medicamentoasă. Astfel, hidrogenul molecular susține acțiunea medicamentelor, protejând în mare măsură organismul de efectele secundare nocive ale acestora. Observațiile la pacienții cu cancer la chimio și radioterapie sunt semnificative. S-a constatat o îmbunătățire a calității vieții lor, precum și o reducere mai mare a dimensiunii excrescentelor maligne. Nu s-au constatat efecte secundare negative asupra sănătății pacienților studiați. Studiile de siguranță H2 sunt publicate și sistematizate pe site-ul Institutului de Hidrogen Molecular./LINK/

 

Bolile se formează ca urmare a stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Odată ce apare o boală, aceasta provoacă, la rândul său, mai mulți radicali liberi și stres oxidativ. Aceasta înseamnă procese inflamatorii mai multe și mai puternice în organism. Datorită efectului său antioxidant puternic, H2 potolește inflamația peste tot în organism. Repara celulele deteriorate și ADN-ul și aduce corpul într-o stare de homeostazie. Rezultatele unui studiu realizat de profesorul japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea Shitama arată că 1,5 litri de apă cu hidrogen cu o concentrație de H2 de 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se bazează pe puterea antioxidantă a conținutului de beta caroten al acestor fructe și legume.

 

De fapt, hidrogenul este un element natural în corpul nostru de când existăm. Este sintetizat în mod natural în tractul nostru gastrointestinal de bacterii bune și de anumite enzime. Obiceiurile noastre alimentare proaste și alimentele de proastă calitate pe care le consumăm au dus la un nivel constant scăzut de hidrogen molecular în corpul nostru. Un studiu de două luni pe tineri jucători de fotbal din China de la sfârșitul anului 2019 a constatat că aportul de apă cu hidrogen a îmbunătățit semnificativ calitatea și diversitatea florei lor intestinale. Raportul medical menționează hidrogenul drept „un element extrem de important pentru sănătatea gastrointestinală”. S-a demonstrat o mai bună absorbție a nutrienților. Ca rezultat al cercetărilor din ultimii 10 ani, un număr de școli profesionale de sport au adăugat aportul de apă cu hidrogen în programul lor. Un număr mare de studii clinice pe pacienții diabetici și supraponderali au arătat că aportul de apă cu hidrogen le îmbunătățește toleranța la glucoză și metabolismul lipidic.


Echipa H2MEDICAL se străduiește cu adevărat să educe publicul bulgar și să contribuie la o mai bună calitate a vieții pentru toată lumea din țara noastră. Dispozitivele noastre au certificare medicală și se disting prin efect terapeutic maxim, precum și prin cea mai înaltă clasă de siguranță. /vezi dispozitivele/

 


Aflați care sunt bolile tolerante la hidrogen din meniul MEDICINA CU HIDROGEN./LINK/

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

„Grupul care a consumat apă foarte saturată în H2 a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației...”

citeşte mai mult

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

Ce este APA HIDROGEN și ce face ca aparatele pentru aceasta să fie diferite ca preț și calitate?

„Изследванията показват, че малкият размер му позволява да проникне навсякъде, дори в клетъчното ядро и митохондриите. Н2 потушава възпаленията и възстановява увреденото ДНК и РНК, регулира всички биохимични процеси в клетката и довежда организма до състояние на хомеостаза. “

citeşte mai mult