АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

Подреди по

АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

 

От 2007 година до днес са публикувани над 1000 научни статии в редица  световно известни медицински и научни издания. Проведени са над 800 клинични изследвания. Терапевтичния ефект на водорода е описан в научни и медицински доклади при изследвания на пациенти в редица болници по света. Пациентите са инхалирали водород или са пиели обогатена с водород вода(2-3 литра на ден) в продължение на 4 до 24 седмици. При някои от тях резултатите са били впечатляващи. Установен е терапевтичен ефект на водорода при над 170 различни заболявания, както и оздравително действие върху всеки орган от човешкото тяло.

 

Научете всичко за ДЕЙСТВИЕТО НА ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ

 

ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

Информацията е взаимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

1.Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно нараняване, възстановяване при трансплантация на органи. Водородната вода намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
2. Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, сенилна деменция и стареене.
3. Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
4. Лекарствена токсичност, бъбреци и ототоксичност, причинени от цисплатин, увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
5. Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация.
6. Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др.Понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
7. Алергични и автоимунни заболявания, като астма и ревматоидни.

8. Автоимунни и дегенеративни заболявания, като псориазис, дегенерация на макулата и др.

9. Подобрява качеството на живот на онкоболните при химиотерапия и лъчетерапия.

 

Ползвайте само АПАРАТИ със  SPE / PEM ТЕХНОЛОГИЯ, електроди от титан и платина и концентрация на Н2 над 1200 ppb (1,2 ppm). Ценете здравето си! Изберете качеството!

 

Н2МЕДИКАЛ ЕООД е специализирана в разпространението на апарати за водородна вода със сертфицирано качество и висока концентрация на Н2 във водата за оптимален терапевтичен ефект.