De ce APA HIDROGEN este bună atât pentru copii, cât și pentru mamele lor în timpul sarcinii?

De ce APA HIDROGEN este bună atât pentru copii, cât și pentru mamele lor în timpul sarcinii?
4 decembrie 2020

Hidrogenul este un gaz endogen. În fiecare tract gastrointestinal sănătos, există bacterii benefice care sintetizează hidrogen gazos (H2) de când existăm. Cu toate acestea, din cauza multor factori, atât cantitatea acestor bacterii, cât și disponibilitatea H2 în organism au scăzut semnificativ în ultimele decenii.

 

Pe de altă parte, studiile clinice ale hidrogenului au descoperit că are efecte terapeutice în peste 170 de tipuri de patologii. Hidrogenul nu este doar un tratament eficient pentru multe boli, ci și un element natural complet sigur pentru organismul nostru. Nu au fost găsite efecte negative sau secundare ca o consecință a aportului de H2 pe termen lung. Studiile privind siguranța H2 au fost sistematizate și publicate pe site-ul Institutului pentru Hidrogen Molecular /vezi aici/.

 
De ce se recomandă femeilor însărcinate să bea apă cu hidrogen?

Sarcina este o afecțiune în care o mare parte din nutrienții organismului sunt direcționați către făt. Acest lucru duce la o slăbire a unui număr de funcții de protecție din organism. S-a descoperit că hidrogenul gazos îmbunătățește semnificativ rezistența celulară la mutațiile cauzate de radiațiile ionizante din lumea înconjurătoare. Molecula de H2 are doar 2 microni, permițându-i să traverseze cu ușurință bariera hemato-encefalică și placenta. Hidrogenul protejează astfel atât mama, cât și fătul în curs de dezvoltare normală de deteriorarea radiațiilor și malformații.

 

Aportul zilnic de apă cu hidrogen crește semnificativ imunitatea, ceea ce este vital în timpul sarcinii. Astfel, virușii, răcelile și aportul de medicamente pot fi evitate sau reduse. Studiile efectuate pe pacienți au arătat că H2 acționează ca o moleculă de semnalizare și un regulator central al proceselor biochimice din celulă, aducând organismul într-o stare de homeostazie. În timpul sarcinii, H2 reglează metabolismul lipidic, îmbunătățește toleranța la glucoză și elasticitatea țesuturilor, ceea ce favorizează o recuperare mai rapidă după naștere.

 

Consumul de apă cu hidrogen poate reduce semnificativ reacțiile neplăcute la sarcină, cum ar fi greața și vărsăturile. Multe femei suferă și de creșterea tensiunii arteriale. Observațiile la pacienții hipertensivi arată că administrarea de H2 reglează tensiunea arterială și îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge. Acest lucru îl face un element extrem de util în timpul sarcinii.

 

Odată ce nașterea are loc - energia, dragostea și grija sunt îndreptate în întregime către copii. În următoarele rânduri vom observa de ce apa cu hidrogen  este foarte benefică pentru bebeluși și copii:
 
Ajuta la colici si constipatie.
 
Pe măsură ce copiii beau mai mult lapte, acest lucru duce adesea la apariția constipației. Dizolvată în apă, molecula mică de hidrogen gazos difuzează rapid în țesuturi și organe. H2 promovează reflexele gastrointestinale și îmbunătățește peristaltismul intestinal. Efectele puternice antiinflamatorii și liniștitoare ale H2 îl fac extrem de important pentru sănătatea gastrointestinală și un elixir magic pentru colicile bebelușului.
 
 
Îmbunătățește imunitatea copiilor.
 
H2 este singurul antioxidant cu capacitate selectivă cunoscută de știință. Există radicali liberi în corpul nostru care sunt foarte benefici și nu ar trebui să-i irosim. Alți antioxidanți precum vitamina C, E și așa mai departe nu au capacitatea selectivă a hidrogenului. H2 leagă și neutralizează doar radicalii hidroxil periculoși pentru sănătate, transformându-i în apă obișnuită. Eliminarea stresului oxidativ îmbunătățește apărarea naturală a organismului, care este vitală pentru protecția împotriva răcelii, virușilor și bacteriilor.
 
 
Absorbție mai ușoară a calciului.
 
Deficiența de calciu la oamenii moderni este o problemă cu o gamă largă de consecințe: deficiența de calciu la copii duce la o dezvoltare slabă a oaselor și a dinților; la femeile însărcinate, această deficiență determină fetușii să concureze și să alerge pentru o doză mai mare de calciu în timpul sarcinii, ducând la gestoză și vărsături frecvente. Apa îmbogățită cu hidrogen gazos prin electroliză este bogată în calciu ionic, ceea ce duce la o absorbție mai ușoară a acestuia de către organism.
 
 
Îmbunătățește memoria și concentrarea.
 
Studiile au arătat că aportul zilnic de apă cu hidrogen susține electroliții și nivelul de calciu din organism, ceea ce stimulează dezvoltarea cortexului cerebral și îmbunătățește memoria și concentrarea atât la copii, cât și la adulți.
 
Dacă te-ai hotărât să adaugi apă cu hidrogen în rutina ta zilnică, aruncă o privire atentă la descrierea tehnică a dispozitivelor oferite. Asigurați-vă că dispozitivul are tehnologia REM (membrană de schimb de protoni). Acesta este un film de protoni din celula electrolitică care eliberează ozon atunci când molecula de apă se descompune (în electroliză), astfel încât să nu-l ingerăm împreună cu apa. Ozonul este cancerigen! Alegerea unui aparat cu o ieșire mare de H2 (peste 1400 ppb) este de asemenea esențială. Echipa H2MEDICAL este cu adevărat angajată să educe publicul bulgar și să contribuie la o mai bună calitate a vieții pentru toată lumea din țara noastră. Dispozitivele noastre au certificare medicală și au efect terapeutic maxim, precum și cea mai înaltă clasă de siguranță. /vezi dispozitivele/
 
 
Aflați care sunt bolile tolerante la hidrogen din meniul MEDICINA CU HIDROGEN./LINK/
 
 

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

„Grupul care a consumat apă foarte saturată în H2 a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației...”

citeşte mai mult

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

Ce este APA HIDROGEN și ce face ca aparatele pentru aceasta să fie diferite ca preț și calitate?

„Изследванията показват, че малкият размер му позволява да проникне навсякъде, дори в клетъчното ядро и митохондриите. Н2 потушава възпаленията и възстановява увреденото ДНК и РНК, регулира всички биохимични процеси в клетката и довежда организма до състояние на хомеостаза. “

citeşte mai mult