Forever A-Beta-CarЕ А-бета-кеър

61,27 лв.
Forever A-Beta-CarЕ
А-бета-кеър
 
 
Форевър А-бета-кеър е хранителна добавка съдържаща незаменима формула, която съчетава витамини А (бета-каротин) и витамин Е в комбинация с микроелемента селен.

 

Съдържанието на витамин А в Форевър А-бета-кеър, допринася за здравето на очите и нормално зрение, за нормално протичане на метаболизма на желязото и за процеса на специализация на клетките. Витамин А спомага поддържането на лигавиците, имунната система и кожата в нормално състояние. Форевър А-бета-кеър е балансирана хранителна добавка, която доставя витамин А на организма под формата на бета-каротин, който се преобразува от организма във витамин А, процесът протича в тънкото черво по време на храносмилането.

 

Мастно разтворимият витамин Е е с доказано действие допринасяйки за здрава кожа. Витамин Е предпазва незаменимите мастни киселини и витамин А от окисляване в клетките на тялото. Изследвания показват, че витамин Е играе важна роля в защитата на клетъчните мембрани от вредното влияние на свободните радикали.

 

В хранителната добавка Форевър А-бета-кеър е добавен микроелементът селен. Това е един от най-мощните антиоксиданти със синергично действие, както с витамин Е, така и с бета-каротина. Селенът има полезно влияние върху имунната система, косата, ноктите и щитовидната жлеза. Скорошни изследвания показват, че селенът е важен елемент зо поддържане на добро здравето при мъжете.

 

Тази важни хранителни съставки в удобна комбинация са една от най-добрите хранителни добавки за оптимално здраве.

 

СЪСТАВКИ в една капсула
Витамин А (като бета-каротин) 7.5 mg
Витамин Е (като D-алфа токоферол) 67 mg
Селен (като L-селенометионин) 25 mcg
Рафинирано соево масло, желатин, глицерин, пчелен восък, пречистена вода, розмарин на прах, морковено масло, соев лецитин, екстракт от тъмен рожков.
 
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една гел капсула дневно.
 
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Мощен антиоксидант.
  • Допринася за здрава кожа.
  • Подкрепя кръвообращението.

 

 Код: 054
Опаковка: 100 гел капсули

 

ПОРЪЧАЙ

Съгласно маркетинг политиката на Форевър Ливинг, Вие може да поръчате продукти на компанията от нашия магазин Н2МЕДИКАЛ по телефона или чрез формата ни за контакт и да ги заплатите на куриера при получаването им с опция „наложен платеж“.

 

Също така, може да пазарувате с 5% ОТСТЪПКА от цените на продуктите с опция за плащане с дебитни и кредитни карти онлайн, ако се регистрирате на сайта на Форевър. При регистрацията ще са Ви необходими име на спонсор (попълнете Н2МЕДИКАЛ ЕООД) и номер на спонсор (попълнете 359000058542).  РЕГИСТРАЦИЯ

 

При регистрация и покупка на пакет „Старт“ или покупки на стойност 1000 лв. в рамките на 2 календарни месеца, Вие получавате постоянна лична ОТСТЪПКА 35%, както и възможност да развивате собствен бизнес с тези чудесни продукти.

 

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0877 600 621

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКИ - Напишете ни продуктите, които желаете да поръчате, както и Ваш телефон и адрес за доставка.

Подобни продукти