Forever Calcium / Форевър калций

49,84 лв.
Forever Calcium
Форевър калций
 
  • Отличен източник на калций и други важни минерали.
  • Формула за максимално усвояване на калция.
  • Допринася за поддържане на нормално състояние на костите и зъбите.
 
 
Доставя научно доказани количества калций и витамин D за поддържане на добра костна структура и функция. Съвременните форми на калций и патентованата комбинация от други полезни минерали осигуряват оптимално усвояване и действие. Достатъчните количества калций и витамин D през целия живот като част от добре балансиран хранителен режим могат да намалят риска от остеопороза.
 
СЪСТАВКИ
Калций (калциев бисглицинат, калциев цитрат, калциев карбонат) 200 mg
Магнезий (магнезиев оксид, магнезиев бисглицинат) 75 mg
Витамин С (калциев-L-аскорбат) 20 mg
Цинк (цинков бисглицинат) 1,5 mg
Манган (манганов бисглицинат) 0,5 mg
Мед (меден бисглицинат) 0,25 mg
Витамин D (холекалциферол) 1,25 μg
 
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Микрокристална целулоза, силициев диоксид, натриева карбокси метил целулоза, мастни киселини, натриева карбоксиметилцелулоза, декстрин, декстроза, средноверижни триглицериди, тринатриев цитрат, натурален аромат ванилия.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Приемайте три таблетки дневно с вода.
 
Код: 206
90 таблетки
ПЦП: 49,84 лв.

ПОРЪЧАЙ

Съгласно маркетинг политиката на Форевър Ливинг, Вие може да поръчате продукти на компанията от нашия магазин Н2МЕДИКАЛ по телефона или чрез формата ни за контакт и да ги заплатите на куриера при получаването им с опция „наложен платеж“.

 

Също така, може да пазарувате с 5% ОТСТЪПКА от цените на продуктите с опция за плащане с дебитни и кредитни карти онлайн, ако се регистрирате на сайта на Форевър. При регистрацията ще са Ви необходими име на спонсор (попълнете Н2МЕДИКАЛ ЕООД) и номер на спонсор (попълнете 359000058542).  РЕГИСТРАЦИЯ

 

При регистрация и покупка на пакет „Старт“ или покупки на стойност 1000 лв. в рамките на 2 календарни месеца, Вие получавате постоянна лична ОТСТЪПКА 35%, както и възможност да развивате собствен бизнес с тези чудесни продукти.

 

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0877 600 621

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКИ - Напишете ни продуктите, които желаете да поръчате, както и Ваш телефон и адрес за доставка.

 

Подобни продукти