Forever iVision / Форевър айвижън

72,68 лв.
Forever iVision
Форевър айвижън

Представяме ви Forever iVision™ – революционна хранителна добавка, разработена за лесно и удобно подхранване и защита на нашите очи. Това е иновативна формула богата на витамини, антиоксиданти, билки и прогресивни в научно отношение съставки за оптимална подкрепа на зрението.

Forever iVision™ включва екстракт от боровинки, витамини С и Е, допринасящи за защитата на клетките от оксидативен стрес и бета-каротин от витамин А – нутриент, който откриваме в морковите и други храни и допринася за поддържането на нормално зрение. Форевър подсили силата на бета-каротина, като добави цинк, който има същото действие, а допринася и за нормалния метаболизъм на витамин A, което може да му помогне да стане по-бионаличен.

Съставката, която наистина превръща iVision™ в бъдещето на добавките за очи, то тя е клинично проученият Лутемакс 2020 (Lutemax® 2020). Мощта й издига подкрепата за зрението на съвсем ново ниво, като помага за елиминирането на синята светлина от дигиталните устройства и други изкуствени светлинни източници като LED и енергоспестяващите крушки. Лутемакс 2020 осигурява и прогресивна защита на ретината и очната ябълка, особено на жълтото петно (макулата), което осигурява най-ясното и отчетливо директно виждане и управлява начина, по който очите ни възприемат цветовете.

Поддържането на здрава макула изисква специфични хранителни вещества, наречени каротеноиди, но повечето добавки за очи осигуряват само един от трите – лутеин. В днешния дигитален век се нуждаем от нещо повече, за да поддържаме очите си в оптимално състояние. Ето защо Forever iVision™ с Лутемакс 2020 съдържа и трите важни каротеноида: лутеин, RR зеаксантин и мезо-зеаксантин.

В днешно време и при съвременните предизвикателства хранителните добавки за очи не са само за възрастни, които искат да се защитят от възрастова дегенерация на макулата. Подрастващи и зрели хора на всякаква възраст могат да имат полза от Forever iVision™ за ускоряване обработката на зрителната информация, за подкрепа на здравето на макулния пигмент, за подобряване на възстановяването на очите след заслепяване от ярка светлина и за защита от синята светлина.

С научно прогресивните си съставки Forever iVision™ с Лутемакс 2020 е идеалната хранителна добавка за дигиталната ера.

СЪСТАВКИ
Слънчогледово масло, рибен желатин, влагозадържащ агент (глицерол), Lutemax® 2020* – екстракт от невен (Tagetes erecta) (лутеин и зеаксантин), витамин C (аскорбинова киселина), витамин E [d-алфа-токоферол, соево масло], стабилизатор (пчелен восък), вода, екстракт от черна боровинка (Vaccinium myrtillus), масло от семена на морков (Daucus carota subsp. sativus) [масло от семена на морков, рапично масло, слънчогледово масло], цинк (цинков оксид), сок от черен морков (Daucus carota subsp. sativus), витамин A (бета каротин). Съвет за алергии: алергените са отбелязани в получер шрифт.

 

* Lutemax® 2020 е запазена марка на OmniActive Health Technologies Ltd.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две гелкапсули дневно.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Оптимална подкрепа за зрението в дигиталния век.
  • Допринася за защита на очите от синята светлина на дигиталните устройства.
  • Ускорява обработката на зрителната информация.
  • Осигурява и трите каротеноида, необходими за здравето на очите.

 Код: 624
60 таблетки
ПЦП: 72,68 лв.

 

ПОРЪЧАЙ

Съгласно маркетинг политиката на Форевър Ливинг, Вие може да поръчате продукти на компанията от нашия магазин Н2МЕДИКАЛ по телефона или чрез формата ни за контакт и да ги заплатите на куриера при получаването им с опция „наложен платеж“.

 

Също така, може да пазарувате с 5% ОТСТЪПКА от цените на продуктите с опция за плащане с дебитни и кредитни карти онлайн, ако се регистрирате на сайта на Форевър. При регистрацията ще са Ви необходими име на спонсор (попълнете Н2МЕДИКАЛ ЕООД) и номер на спонсор (попълнете 359000058542).  РЕГИСТРАЦИЯ

 

При регистрация и покупка на пакет „Старт“ или покупки на стойност 1000 лв. в рамките на 2 календарни месеца, Вие получавате постоянна лична ОТСТЪПКА 35%, както и възможност да развивате собствен бизнес с тези чудесни продукти.

 

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0877 600 621

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКИ - Напишете ни продуктите, които желаете да поръчате, както и Ваш телефон и адрес за доставка.

 

Подобни продукти