• Начало /
 • ИНОВАЦИИ ЗА ЗДРАВЕ /
 • H2MEDICAL Нано Апарат за ВОДОРОДНА ВОДА / концентрация на водороден газ 3500-5000 ppb / ОРП на водата -950 mv / програма за ИНХАЛАЦИЯ

H2MEDICAL Нано Апарат за ВОДОРОДНА ВОДА / концентрация на водороден газ 3500-5000 ppb / ОРП на водата -950 mv / програма за ИНХАЛАЦИЯ

390,00 лв.
МАКСИМАЛЕН ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ!
 
Защо Нано Апарата за Водородна Вода Н2MEDICAL е по-добър от останалите преносими уреди? 
 • Когато избирате преносим уред за водородна вода, БЕЗОПАСНОСТТА е най-важна!  Надеждната бутилка ви дава здраве, а тази със съмнително качество, скрити вреди за организма. В Нано апарата е поставена йонна мембрана „DuPont“. Това е най-високия клас SPE/PEM технология, която на практика предотвратява образуването на озон и остатъчен хлор, и ви гарантира максимална чистота на водородната вода. 
 • УЛТРА ВИСОКА концентрация на ВОДОРОДЕН ГАЗ (Н2). Научните изследвания показват, че колкото по-голямо е количеството Н2, токлова по-голям е терапевтичния ефект. При нормални температура и налягане във водата могат да се постигнат максимум 1600 ppb (1.6ppm) наситеност на Н2. Тази концентрация може да се увеличи, ако водата е поставена под налягане. Нано апарата използва технология за разтваряне на водорода под налягане. Генераторът няма да се повреди или да протече при работа под високо налягане и може да разтвори и съхрани повече водороден газ във водата. Уреда постига наситеност на Н2 3500 - 5000 ppb. 
 • НАНОРАЗТВОРИМА ВОДОРОДНА ТЕХНОЛОГИЯ позволява водородните мехурчета да са равномерно и фино прикрепени към водните молекули. Тя има уникална траектория с леки вибрации и браунови движения, което запазва молекулите на водородния газ във водата за по-дълъг период от време. За разлика от останалите уреди, където концентрацията на Н2 бързо намалява, количеството на водороден газ във водата от нано апарата след 1 час спада само със 100 - 200 ppb.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
 • Функция 1: БУТИЛКА / чаша за водородна вода / Програма: 6 минути
 • Функция 2: преносим ИНХАЛАТОР за водород / Програма: 20 минути
 • Функция 3: Завиване на генератора на всички видове бутилки за вода от търговската мрежа.
 • Електроди от ТИТАН покрит с ПЛАТИНА и дебелина на покритието 3um (произведени в Япония)
 • PEM мембрана с най-висок клас на безопасност (DuPont N117 произведена в САЩ) 
 • Наситеност на водороден газ във водата: 3500 ppb - 5000 ppb (3,5 - 5,0 ppm)
 • OРП на водата: от -950mv до -1000mv
 • Сензорен старт бутон със защита от неволно включване
 • Водоустойчив USB порт
 • Вместимост: собствена бутилка / чаша за вода 300ml
 • Мощност (W): 5.5 / Напрежение (V): 5 / Размери 21х6 см.
 • Източник на захранване: литиевойонна батерия / Време за зареждане: 180 минути / Работно време: 60 - 72 минути
 • №1 преносими уреди за водородна вода
 • Сертификация: CE, EMC, RoHS, Pony
 • Гаранция: 2 години
 • ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: Основа - Генератор с нано технология и максимално висока производителност на водород; Капак на чашата със система за защита от високо налягане; Чаша / цилиндър със собствен обем 330ml; USB зареждащ кабел. Водоустойчив USB порт тип С; Модул за инхалация; Мануал за употреба; Гаранционна карта.

 

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА:

Генераторът за водородна вода с ултра висока концентрация на Н2 използва технологията за безшевно свързване на металния протонен филм (SPE/PEM), за да може да генерира и разтвори повече водород под формата на нано-мехурчета. Така се достига най-високото съдържание на водороден газ 5000 PPB (5PPM), което е 10-20 пъти по-голямо от съдържанието на обикновенните бутилки за водородна вода или генераторите тип диспенсер. Използването на усъвършенствана нано технология и SPE/PEM мембрана гарантират производството на 100% чиста водородна вода без мирис на озон и с максимална концентрация, както и най-висока степен на проникване.Работата с апарата е лесна и удобна, а производството на водород може да започне с добавяне на чиста ВОДА С НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ. Препоръчва се да ползвате филтрирана чешмяна вода или бутилирана изворна с ниска минерализация (в Българиа такива са Михалково, Бачково, Девин изворна...), както и всички марки бутилирана трапезна вода. Уреда е екологичен и няма никакъв консуматив.

 

За Качеството на генераторите за водородна вода са показателни два фактора. Първо, съдържанието на водород във водата трябва да е високо. Колкото по-висока е концентрацията на водороден газ, толкова по-добра е технологията на електролиза и толкова по-голям е ефекта върху здравето. Второ, озонът и остатъчният хлор се появяват, като вторичен продукт при електролизата, а те са канцерогенни и не трябва да се приемат с водородната вода. В Нано апарата е поставена йонна мембрана „DuPont“. Това е най-високия клас SPE/PEM технология, която на практика предотвратява образуването на озон и остатъчен хлор, и ви гарантира максимална чистота на водородната вода. 

 

Не се оставяйте да Ви подведът - наситена с водородни йони (1600 ppb) вода, НЕ Е БОГАТА НА ВОДОРОДЕН ГАЗ с концентрация 1600 ppb. Йонизаторите за алкална / кисела вода насищат водата с отрицателно / положително заредени водородни йони и НЕ обогатяват с водороден газ. Не очаквайте водата от тези уреди да има терапевтичното действие на вода обогатена с водороден газ. Н2МЕДИКАЛ предлага единствено уреди за водородна вода с висока производителност на Н2 и оптимален терапевтичен ефект.

 

 • ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.
 • ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.
 • ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.
 • НОВО: DHL ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА / 60 ЛЕВА


 ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

Информацията е заимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород./линк/

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА/линк/ сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

 • Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно увреждане, възстановяване след трансплантация на органи. Молекулярния водород намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
 • Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, сенилна деменция и стареене.
 • Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
 • 4. Лекарствена токсичност, бъбречна и ототоксичност, причинени от цисплатин. Увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
 • Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация. Радиационни изгаряния.
 • Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др. Водородния газ понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
 • Автоимунни, дегенеративни и алергични заболявания, като астма, псориазис, дегенерация на макулата, ревматоидни и др.
 • Водородa причинява скъсяване на теломерите в раковите клетки и потиска туморната ангиогенеза, чрез отстраняване на вътреклетъчните РКВ, подтискане на генната експресия и секрецията на съдовия ендотелен растежен фактор. В допълнение водородната вода усилва апоптозата заедно с глутатиона в HL60 клетките при левкемия на хора Н2 подобрява качеството на живот и резултатите при пациенти на химиотерапия и лъчетерапия, като защитава черния дроб и организма от вредните странични ефекти.

 

Световната Здравна Организация посочва Водородната терапия, като широкоспектърна с огромен потенциал. СЗО не класифицира Н2, като лекарствено или допинг средство, тъй като е естествен елемент в природата и няма характеристиките на фармацевтичен продукт.

 

ЕФЕКТ НА ВОДОРОДНАТА ВОДА ПРИ СПОРТ И ФИТНЕС

 

 • Молекулярния водород (Н2) елиминира оксидативния стрес предизвикан от интензивно физическо натоварване. Това  предпазва мускулните влакна и органите от увреждане. Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега (176 пъти по-мощен от витамин „С“).
 • Н2 предотвратява повишаването на нивата на лактат в кръвта по време на тренировка. Това значително увеличава издръжливостта и намалява мускулната умора. Н2 подпомага възстановяването след тренировка.
 • Н2 значително увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат) в митохондриите на клетките. Това дава на целия организъм мощен приток на енергия и сила.
 • Н2 подобрява постиженията и цялостното представяне на професионални спортисти и хора трениращи за здраве, тонус и енергия.
 • Н2 не се класифицира, като фармацевтичен продукт или допинг средство. Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ/линк/УПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа). Изключение прави Нано Апарата H2MEDICAL, където водородният газ се задържа във водата до 5-6 часа след обогатяване.

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.
4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и др.
5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.
6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание: НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ! Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.
7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.
8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

 

ИЗМЕРВАНЕ на концентрацията на водороден газ във водата от уреда H2MEDICAL. В интернет всеки може да напише всичко, но всички ние, като потребители заслужаваме коректно отношение!

 

 

Подобни продукти

Купи на изплащане