• Home /
 • АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА /
 • H2MEDICAL PRO уред за ВОДОРОДНА ВОДА с нано технология / концентрация на водород до 5000 ppb / възможност за работа с ЧАЙ, МЛЯКО, СОК И ВИНО

H2MEDICAL PRO уред за ВОДОРОДНА ВОДА с нано технология / концентрация на водород до 5000 ppb / възможност за работа с ЧАЙ, МЛЯКО, СОК И ВИНО

329,00 лв. 279,00 лв.
МАКСИМАЛЕН ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ!

 

Един от всички закупили бутилка за водородна вода H2MEDICAL PRO в периода 16.09-20.12 ще спечели медицинска система за водородна вода HIGEN2+/вижте уреда/. Ще изтеглим името на печелившия на 21-ви Декември, защото най-хубавия подарък за Коледа е ЗДРАВЕТО!
 
Защо H2MEDICAL стана част от живота на хиляди хора в България? Сега най-доброто е ОЩЕ ПО-ДОБРО с H2Medical Pro, нашия уред за водородна вода с нано технология.

 

Не се оставяйте да ви подведат! НЕ обемът вода, а количеството на водороден газ разтворен в нея ни дава здраве и енергия. Молекулярният водород е терапевтичното средство! Н2МЕДИКАЛ предлага последно поколение инхалатори, бутилки и генератори за водородна вода с максимален терапевтичен ефект.

 

ЕФЕКТИВНОСТ! H2MEDICAL PRO се отличава с МАКСИМАЛНА ЯКОСТ и здравина на генератора. Това му позволява да обогатява водата под налягане, което създава максимална концентрация на водороден газ във водата до 5000 ppb.

НаНО ТЕХНОЛОГИЯТА оптимизира производителността и позволява съхранението на водорода до 5-6 часа след обогатяване. Уреда ни осигурява максимална доза здраве и енергия.

 

РАБОТА С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ НАПИТКИ! H2MEDICAL PRO е последно поколение уред за водородна вода. Той може да работи безпроблемно с минерална вода, изворна вода, трапезна вода, пречистена чешмяна вода, ЧАЙ, МЛЯКО, СОК и ВИНО.

 

БЕЗОПАСНОСТ! Добрият уред за водородна вода ни носи здраве, а този със съмнително качество скрити вреди за организма. H2MEDICAL PRO притежава йонообменна мембрана с най-висок клас на безопасност за изолиране на озона от водата при разпада на водните молекули. Това ни гарантира 100% чиста водородна вода без озон (О3). Озонът е канцерогенен при вътрешен прием и не бива да се приема заедно с водата.

 

ТРИТАНОВ МАТЕРИАЛ. Тялото на уреда за водородна вода е изработено от тритан, който не съдържа Бисфенол А (BRA free material) и е абсолютно безопасен за човешкото здраве. Неговата якост и висока температурна устойчивост го правят безопасен дори при употреба на уреда с горещи напитки.

 

ЕКСПЛОАТАЦИОННИЯ ЖИВОТ на генераторната клетка е от 6000 до 8000 работни часа, което прави H2MEDICAL PRO - уредът с най-дълъг експлоатационен живот в клас преносими апарати за обогатяване на вода с водороден газ.

 

УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ! Мултифункционалният капак на уреда за водородна вода H2Medical Pro позволява лесната му и удобна употреба, като ПРЕНОСИМ ИНХАЛАТОР. Структурата на капака не позволява изтичане и разполага с бутон-клапан за лесно и безопасно освобождаване на налягането в уреда. 5 минутната програма е подходяща, както за възрастни, така и за ДЕЦА, което е изключително удобно за голяма част от потребителите!

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
 • H2MEDICAL PRO е последно поколение уред за водородна вода и може да работи безпроблемно с минерална вода, изворна вода, трапезна вода, пречистена чешмяна вода, ЧАЙ, МЛЯКО, СОК и ВИНО.
 • Уредът за водородна вода H2Medical Pro позволява работа с горещи напитки до 60°C.
 • Програма с 1 натискане на бутона и концентрация на водорода до 3000 ppb. ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕЦА!
 • Програма с 2 натискания на бутона и концентрация на водорода до 5000 ppb.
 • Функция 1: БУТИЛКА / чаша за водородна вода
 • Функция 2: преносим ИНХАЛАТОР за водород
 • Функция 3: Завиване на генератора на всички видове бутилки за вода от търговската мрежа.
 • Електроди от ТИТАН покрит с ПЛАТИНА и дебелина на покритието 3um (произведени в Япония)
 • PEM мембрана с най-висок клас на безопасност (DuPont N117 произведена в САЩ) 
 • Водоустойчив USB порт
 • Вместимост: собствена бутилка / чаша за вода 200ml
 • Напрежение (V): DC 5V2A / Размери φ64.4 x 213 мм.
 • Източник на захранване: литиевойонна батерия / Време за зареждане: 3-4 часа / Работно време: 60 - 90 минути
 • №1 преносими уреди за водородна вода
 • Сертификация: CE, EMC, RoHS, Pony
 • Гаранция: 2 години
 • ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: Основа - Генератор с нано технология и максимална производителност на водород; Капак на чашата с бутон-клапан за лесно и безопасно освобождаване налягането; Водосъдържател от тритан със собствен обем 220ml; USB зареждащ кабел и адаптер. Водоустойчив USB порт тип С; Модул за инхалация; Преходник за бутилки с отвор 28 мм.; Инструкции за употреба на български; Гаранционна карта.

  

БЕЗПЛАТЕН БОНУС ПОДАРЪК към Вашата гаранционна карта!

Препоръки от лекари за максимален терапевтичен ефект

при прием на водород и водородна вода.

БЕЗПЛАТЕН БОНУС ПОДАРЪК към Вашата гаранционна карта!

Съвети от специалисти как да използвате максимално ефективено  Вашия уред за водородна вода.

 

 • ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ УРЕДА ЗА ВОДОРОДНА ВОДА В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ, ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.
 • ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ БАНКОВ ПРЕВОД.
 • ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.


ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

Информацията е заимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород./линк/

 

Поради големият интерес по темата КОРОНА ВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА/линк/ сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНА ВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

 • Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно увреждане, възстановяване след трансплантация на органи. Молекулярния водород намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
 • Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, сенилна деменция и стареене.
 • Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
 • Лекарствена токсичност, бъбречна и ототоксичност, причинени от цисплатин. Увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
 • Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация. Радиационни изгаряния.
 • Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др. Водородния газ понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
 • Автоимунни, дегенеративни и алергични заболявания, като астма, псориазис, дегенерация на макулата, ревматоидни и др.
 • Водородa причинява скъсяване на теломерите в раковите клетки и потиска туморната ангиогенеза, чрез отстраняване на вътреклетъчните РКВ, подтискане на генната експресия и секрецията на съдовия ендотелен растежен фактор. В допълнение водородната вода усилва апоптозата заедно с глутатиона в HL60 клетките при левкемия на хора Н2 подобрява качеството на живот и резултатите при пациенти на химиотерапия и лъчетерапия, като защитава черния дроб и организма от вредните странични ефекти.

 

Световната Здравна Организация посочва Водородната терапия, като широкоспектърна с огромен потенциал. СЗО не класифицира Н2, като лекарствено или допинг средство, тъй като е естествен елемент в природата и няма характеристиките на фармацевтичен продукт.

 

ЕФЕКТ НА ВОДОРОДНАТА ВОДА ПРИ СПОРТ И ФИТНЕС

 

 • Молекулярния водород (Н2) елиминира оксидативния стрес предизвикан от интензивно физическо натоварване. Това  предпазва мускулните влакна и органите от увреждане. Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега (176 пъти по-мощен от витамин „С“).
 • Н2 предотвратява повишаването на нивата на лактат в кръвта по време на тренировка. Това значително увеличава издръжливостта и намалява мускулната умора. Н2 подпомага възстановяването след тренировка.
 • Н2 значително увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат) в митохондриите на клетките. Това дава на целия организъм мощен приток на енергия и сила.
 • Н2 подобрява постиженията и цялостното представяне на професионални спортисти и хора трениращи за здраве, тонус и енергия.
 • Н2 не се класифицира, като фармацевтичен продукт или допинг средство. Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ/линк/

 

 

 

 

FAQ

Колко време отнема производството на водородна вода?

Времето, което отнема на уреда за водородна вода да произведе водородна вода може да варира в зависимост от конкретния модел и технологията, използвана в уреда. Обикновено процесът на производство на водородна вода се извършва относително бързо, в рамките на няколко минути.

Как се поддържа и почиства уреда за водородна вода?

За поддръжка и почистване на уреда за водородна вода, започнете с изключване на уреда и изпразване на водосъдържателя. Ако уредът използва електроди, извадете ги и ги почистете с разтворение от оцет и вода, след което изплакнете с чиста вода. Почистете и другите части, като филтри и резервоари, според инструкциите на производителя. 

Външната част на уреда може да се почисти с мека кърпа и нежен почистващ препарат. Избягвайте агресивни почистващи средства, за да предпазите повърхността. Този процес на поддръжка ще помогне за дълготрайната работа и добрата хигиеничност на вашето устройство за водородна вода.

Има ли научни изследвания или клинични проучвания, които подкрепят ползите от водородната вода?

Доказателствата от научни изследвания и клинични проучвания, които подкрепят ползите от водородната вода, се увеличават. Изследванията показват потенциал за антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти, а също и подобрение на различни здравни състояния, както и за възстановяването в спорта.

Similar products

Купи на изплащане
Quick Order Without registration
The order is sent. We will call you for more information.