H2MEDICAL PRO уред за ВОДОРОДНА ВОДА с нано технология / концентрация на водород до 5000 ppb / възможност за работа с ЧАЙ, МЛЯКО, СОК И ВИНО

519,00 лв. 399,00 лв.
МАКСИМАЛЕН ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ!
 
Защо H2MEDICAL стана част от живота на хиляди хора в България? Сега най-доброто е ОЩЕ ПО-ДОБРО:

 

ЕФЕКТИВНОСТ! H2MEDICAL PRO се отличава с МАКСИМАЛНА ЯКОСТ и здравина на генератора. Това му позволява да обогатява водата под налягане, което създава максимална концентрация на водороден газ във водата до 5000 ppb. НаНО ТЕХНОЛОГИЯТА оптимизира производителността и позволява съхранението на водорода до 5-6 часа след обогатяване. Уреда ни осигурява максимална доза здраве и енергия.

 

РАБОТА С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ НАПИТКИ! H2MEDICAL PRO е последно поколение уред за водородна вода. Той може да работи безпроблемно с минерална вода, изворна вода, трапезна вода, пречистена чешмяна вода, ЧАЙ, МЛЯКО, СОК и ВИНО.

 

БЕЗОПАСНОСТ! Добрият уред за водородна вода ни носи здраве, а този със съмнително качество скрити вреди за организма. H2MEDICAL PRO притежава йонообменна мембрана с най-висок клас на безопасност за изолиране на озона от водата при разпада на водните молекули. Това ни гарантира 100% чиста водородна вода без озон (О3). Озонът е канцерогенен при вътрешен прием и не бива да се приема заедно с водата.

 

ТРИТАНОВ МАТЕРИАЛ. Тялото на уреда е изработено от тритан, който не съдържа Бисфенол А (BRA free material) и е абсолютно безопасен за човешкото здраве. Неговата якост и висока температурна устойчивост го правят безопасен дори при употреба на уреда с горещи напитки.

 

ЕКСПЛОАТАЦИОННИЯ ЖИВОТ на генераторната клетка е от 6000 до 8000 работни часа, което прави H2MEDICAL PRO - уредът с най-дълъг експлоатационен живот в клас преносими апарати за обогатяване на вода с водороден газ.

 

УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ! Мултифункционалният капак на уреда позволява лесната му и удобна употреба, като ПРЕНОСИМ ИНХАЛАТОР. Структурата на капака не позволява изтичане  и разполага с бутон-клапан за лесно и безопасно освобождаване на налягането в уреда. 5 минутната програма е подходяща, както за възрастни, така и за ДЕЦА, което е изключително удобно за голяма част от потребителите!

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
 • H2MEDICAL PRO е последно поколение уред за водородна вода и може да работи безпроблемно с минерална вода, изворна вода, трапезна вода, пречистена чешмяна вода, ЧАЙ, МЛЯКО, СОК и ВИНО.
 • Възможност за работа с горещи напитки до 60°C.
 • Програма с 1 натискане на бутона и концентрация на водорода до 3000 ppb. ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕЦА!
 • Програма с 2 натискания на бутона и концентрация на водорода до 5000 ppb.
 • Функция 1: БУТИЛКА / чаша за водородна вода
 • Функция 2: преносим ИНХАЛАТОР за водород
 • Функция 3: Завиване на генератора на всички видове бутилки за вода от търговската мрежа.
 • Електроди от ТИТАН покрит с ПЛАТИНА и дебелина на покритието 3um (произведени в Япония)
 • PEM мембрана с най-висок клас на безопасност (DuPont N117 произведена в САЩ) 
 • Водоустойчив USB порт
 • Вместимост: собствена бутилка / чаша за вода 200ml
 • Напрежение (V): DC 5V2A / Размери φ64.4 x 213 мм.
 • Източник на захранване: литиевойонна батерия / Време за зареждане: 3-4 часа / Работно време: 60 - 90 минути
 • №1 преносими уреди за водородна вода
 • Сертификация: CE, EMC, RoHS, Pony
 • Гаранция: 2 години
 • ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: Основа - Генератор с нано технология и максимална производителност на водород; Капак на чашата с бутон-клапан за лесно и безопасно освобождаване налягането; Водосъдържател от тритан със собствен обем 220ml; USB зареждащ кабел и адаптер. Водоустойчив USB порт тип С; Модул за инхалация; Преходник за бутилки с отвор 28 мм.; Инструкции за употреба на български; Гаранционна карта.

 

 • ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.
 • ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.
 • ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.
 • НОВО: DHL ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА / 60 ЛЕВА


ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

Информацията е заимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород./линк/

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА/линк/ сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

 • Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно увреждане, възстановяване след трансплантация на органи. Молекулярния водород намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
 • Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, сенилна деменция и стареене.
 • Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
 • 4. Лекарствена токсичност, бъбречна и ототоксичност, причинени от цисплатин. Увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
 • Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация. Радиационни изгаряния.
 • Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др. Водородния газ понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
 • Автоимунни, дегенеративни и алергични заболявания, като астма, псориазис, дегенерация на макулата, ревматоидни и др.
 • Водородa причинява скъсяване на теломерите в раковите клетки и потиска туморната ангиогенеза, чрез отстраняване на вътреклетъчните РКВ, подтискане на генната експресия и секрецията на съдовия ендотелен растежен фактор. В допълнение водородната вода усилва апоптозата заедно с глутатиона в HL60 клетките при левкемия на хора Н2 подобрява качеството на живот и резултатите при пациенти на химиотерапия и лъчетерапия, като защитава черния дроб и организма от вредните странични ефекти.

 

Световната Здравна Организация посочва Водородната терапия, като широкоспектърна с огромен потенциал. СЗО не класифицира Н2, като лекарствено или допинг средство, тъй като е естествен елемент в природата и няма характеристиките на фармацевтичен продукт.

 

ЕФЕКТ НА ВОДОРОДНАТА ВОДА ПРИ СПОРТ И ФИТНЕС

 

 • Молекулярния водород (Н2) елиминира оксидативния стрес предизвикан от интензивно физическо натоварване. Това  предпазва мускулните влакна и органите от увреждане. Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега (176 пъти по-мощен от витамин „С“).
 • Н2 предотвратява повишаването на нивата на лактат в кръвта по време на тренировка. Това значително увеличава издръжливостта и намалява мускулната умора. Н2 подпомага възстановяването след тренировка.
 • Н2 значително увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат) в митохондриите на клетките. Това дава на целия организъм мощен приток на енергия и сила.
 • Н2 подобрява постиженията и цялостното представяне на професионални спортисти и хора трениращи за здраве, тонус и енергия.
 • Н2 не се класифицира, като фармацевтичен продукт или допинг средство. Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ/линк/УПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа). Изключение прави Нано Апарата H2MEDICAL, където водородният газ се задържа във водата до 5-6 часа след обогатяване.

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.
4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и др.
5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.
6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание: НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ! Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.
7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.
8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

 

 

 

 

Подобни продукти

Купи на изплащане