HIGEN1+ ПРЕМИУМ ФИЛТЪР ЗА ВОДА

119,00 лв.

HIGEN1+ FILTER е КОМПОЗИТЕН ПРЕМИУМ ФИЛТЪР за водороден уред с 4 степенна филтрация, капацитет от 3500 литра и вграден сензорен микрочип, които отчита и показва неговия остатъчен живот. Високото ниво на филтрация Ви гарантира кристално чиста водородна вода, както и дълъг експлоатационен живот на електролитната клетка в системата HIGEN1+ Компоненти в сложната му структура са:


- трислоен антибактериален филтър
- филтър за водороден уред против калциране
- керамичен филтър
- карбонов филтър с активен въглен

ФИЛТРИРА И ПРЕМАХВА:

- твърди частици

- тежки метали
- хлор
- миризми
- бактерии
- микроорганизми

 

ПРЕДИМСТВА НА HIGEN1+ Премиум Филтър за Водороден Уред

 

Качеството на използвания за филтрация активен въглен е определящо за вкуса и качеството на водата. KYK използва премиум филтри за водороден уред единствено с висок клас активен въглен от Япония, и не компроментира своите продукти с по-евтин активен въглен от Китай, Малайзия и Филипините.

 

Нашите продукти са произведени и сертифицирани по стандартите на GMP (Международни Производствени Стандарти за Медицинско Оборудване).

 • Продуктите на KYK са одобрени и сертифицирани, като БЕЗОПАСНИ.
 • След производство, всеки отделен филтър се тества и проверява преди експедиция.

 

Продуктите на KYK получават одобрение и сертификация от много местни и международни професионални организации за контрол на качеството.

 • От създаването си през 1980 г. до днес, продуктите на компанията получават над 100 награди за качество.
 • KYK e притежател на сертификат ISO13485 (Управление и Контрол на Качеството при Производството на Медицинско Оборудване).
 • Притежател на сертификат за безопасност от Южно Корейската Атопична Асоциация
 • KYK продуктите покриват 55 показателя за качество по Системата за Оценка на Питейната Вода.

 

 • KYK | №1 Производител на системи за вода в Южна Корея | Качество, което японците познават!
 • Модел: HIGEN1+ FILTER
 • Сертификация: CE, FDA, RoHS, GMP и др.
 • Произход: Южна Корея

 

 • ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ HIGEN 1+ ПРЕМИУМ ФИЛТЪР ЗА ВОДА В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.
 • ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ БАНКОВ ПРЕВОД.
 • ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.

 

FAQ

Как да избера правилния филтър за водородна вода?

За да изберете правилния филтър за водородна вода, първо трябва да разгледате своите конкретни нужди и цели. Определете дали търсите подобрение на здравето си, подобрена хидратация или антиоксидантна подкрепа. 

След това проучете различните модели на филтри на пазара и проверете техните спецификации, като водородна концентрация, препоръчителен срок на употреба и метод на поддръжка. 

Разгледайте отзиви от потребители и научете се за репутацията на производителя. Накрая, сравнете цените и гаранциите, за да вземете информирано решение, което отговаря на вашите нужди и бюджет.

Колко дълго издържат филтрите и каква е поддръжката им?

Издръжливостта и поддръжката на филтрите за водородна вода зависят от конкретния модел и производител. В повечето случаи, филтрите за водородна вода имат препоръчителен срок на употреба, който може да варира от 3 до 6 месеца или повече, в зависимост от модела. 

За да осигурите оптимална ефективност и качество на водородната вода, е важно да сменяте филтрите в рамките на този срок.

Как се използва филтърът за вода Higen1+?

Извадете стикера, прикрепен към долния край на новия филтър и след това съединете добре долния му край и гнездото на филтъра на продукта. След поставяне го завъртете надясно до край, за да го фиксирате правилно и натиснете филтъра назад. Внимавайте да не повредите гуменото уплътнение свързващо филтъра и основното тяло на апарата.

Ако устройството се използва, докато уплътнението е повредено или капака на филтъра не е затворен, водата може да протече.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!