HIGEN1+ ПРЕМИУМ АПАРАТ за ВОДОРОДНА ВОДА / SPE/PEM технология / наситеност на водорода 1200-1570 ppb. / филтрираща система и стилен дизайн.

2 990,00 лв. 2 691,00 лв.

-10% НАМАЛЕНИЕ | ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО 24-ти ЮЛИ!

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

 

Водоподаване: Система без резервоар, с директно свързване към водопровода, премиум керамични клапани и филтрираща система.

Пречистване на водата: 1 премиум комплексен филтър

Управление на филтъра: Система с вграден филтърен чип  за пълно следене на остатъчния живот на филтъра. 

Капацитет на филтъра: 3000 литра

Технология за обогатяване с водород: Електролиза с патентована технология и клетъчна мембрана (PEM) за производтсво на чиста водородна вода без съдържание на озон и остатъчен хлор

Материал на електродите и мембраната: Титан покрит с платина

Съдържание на водород: 1200 - 1570 ppb (1,2 - 1,6 ppm)

ORP на водата: 410mV - 620mV

Сертификат за електрическа безопасност: № XH070308-17001A

№ на сертифициране на електромагнитна вълна (MSIP): MSIP-REM-K72-kykhizen3plus

Консумирана мощност 70W

Напрежение: AC220V, 60Hz

Размер на продукта: 220 (Ш) X 322 (В) X 100 (Д) mm

Тегло: 2.4 кг

Име на марката: KYK, №1 Производител на системи за вода в Южна Корея
Модел: Hydrogen Generator Higen1+ 

Сертификация: CE, FDA RoHS

Гаранция: 2 години
Произход: Южна Корея

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: Спирателен кран за монтаж под плот; Регулатор за налягане; Меки връзки; 2 колена; Мануал за употреба на български; Гаранционна карта.

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Премиум генератор за водородна вода с компактен размер, филтрираща система и директно свързване към водопровода. Изчистен и елегантен дизайн за Вашия дом или офис.

Иновативна електролитна клетъчна система с PEM мембрана генерира качествена водородна вода без озон и остатъчен хлор. Наситеност на водорода 1200-1570 ppb.

Генерира пречистена, дезинфекцирана и обогатена с водород вода.Можете да избирате от 3 нива наситеност на водорода (висока, средна и ниска).

Функция за озонова вода. Тя има широко приложение в медицината и производството основно с цел дезинфекция. Измитите с озонова вода повърхности, меса, зеленчуци и плодове са 100% почистени от пестициди, бактерии, вируси и гъбички.

Керамичен пускателен кран с дълъг живот на експлоатация Ви дава 100% чиста водородна вода моментално.

Сензор за наблюдение и управление показва състоянието и остатъчен капацитет на филтъра. Сензорен чип гарантира точност на индикацията за смяна на филтъра.

Автоматична система отвежда остатъчната вода от филтъра и електролитната клетка за гарантиране на дълъг живот на генератора. 

 

ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0899 935 936.

ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.

ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ. Безплатна доставка за град ВАРНА!


 ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

1.Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно нараняване, възстановяване при трансплантация на органи. Водородната вода намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
2. Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, сенилна деменция и стареене.
3. Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
4. Лекарствена токсичност, бъбреци и ототоксичност, причинени от цисплатин, увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
5. Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация.
6. Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др.Понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
7. Алергични и автоимунни заболявания, като астма и ревматоидни.

8. Автоимунни и дегенеративни заболявания, като псориазис, дегенерация на макулата и др.

9. Подобрява качеството на живот на онкоболните при химиотерапия и лъчетерапия.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИУПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа).

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.
4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и т.н.
5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.
6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание:НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ!Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.
7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.
8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

Подобни продукти