INHALATOARE CU HIDROGEN

Sortează după

INHALATOARE CU HIDROGEN

De-a lungul anilor, H2MEDICAL Ltd. s-a impus ca lider în distribuția de butelii, generatoare și distribuitoare de apă cu hidrogen de calitate certificată. În același timp, puternicele inhalatoare cu hidrogen ale H2MEDICAL au stârnit cu siguranță interesul multora dintre medicii din Bulgaria.


Aflați DE CE inhalatoarele cu hidrogen H2MEDICAL sunt preferate de medici și pacienți.


Inhalatoarele de hidrogen și oxigen H2MEDICAL au cea mai mare performanță (până la 4200 ml de gaz pe minut), posibilitatea de a regla debitul, opțiunea de a inhala 2 persoane în același timp, posibilitatea de a alege între a inhala hidrogen pur sau un amestec de hidrogen și oxigen, precum și o funcție de dozare a apei cu hidrogen. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele lor care le fac potrivite pentru a fi utilizate atât la domiciliu, cât și în centrele medicale cu o intensitate mare de utilizare.

 

Ce face apa HIDROGENICĂ în corpul nostru? Studiile clinice ale hidrogenului molecular (H2) arată:

 

Molecula de hidrogen gazos (H2) are doar 2 microni și traversează fără probleme bariera hemato-encefalică, pătrunde în celulele nervoase, mitocondriile și nucleul celular însuși.
H2 este cel mai puternic și mai eficient antioxidant descoperit până în prezent. Acesta posedă o capacitate selectivă unică - se leagă și neutralizează numai radicalii liberi periculoși pentru sănătate, în special radicalii hidroxilici.
H2 acționează ca o moleculă de semnalizare și un regulator central al proceselor biochimice din celulă. H2 aduce organismul la o stare de homeostazie.
H2 potolește inflamațiile din tot corpul și repară celulele și ADN-ul deteriorate.
H2 îmbunătățește semnificativ toleranța la glucoză, metabolismul lipidic, nivelul colesterolului și reduce producția de țesut adipos visceral.
H2 asigură energie și rezistență prin creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP) în mitocondrii și reduce oboseala musculară prin reducerea semnificativă a eliberării de lactat în sânge în timpul exercițiilor fizice.
H2 acționează sinergic cu terapia medicamentoasă, protejând organismul de efectele secundare nocive ale medicamentelor. H2 îmbunătățește calitatea vieții pacienților aflați în chimioterapie și radioterapie.
H2 nu are toxicitate. Nu au fost constatate efecte secundare negative sau acumulări în organism ca urmare a consumului pe termen lung de doze mari de H2.

 

EFECT TERAPEUTIC. BOLI TOLERANTE LA HIDROGEN

Informațiile sunt preluate de pe site-ul web al Institutului de Hidrogen Molecular.

Datorită interesului mare pentru subiectul CORONAVIRUS și a numeroaselor întrebări primite, am pus în meniul MEDICINA HIDROGENULUI /link/ linkuri către publicațiile privind efectul terapeutic al HIDROGENULUI MOLECULAR în PNEUMONIE, EBOLA, SARS(anterior CORONAVIRUS) și alte infecții pulmonare.

 

  • Boli cerebrale, cardiovasculare, renale și pulmonare, boli ale intestinului subțire și ale altor organe, leziuni de ischemie și reperfuzie, recuperare după transplantul de organe. Hidrogenul molecular reduce vâscozitatea sângelui, îmbunătățește microcirculația și elasticitatea vaselor de sânge.
  • Leziuni acute și cronice ale sistemului nervos central, cum ar fi ischemia cerebrală, ischemia și hipoxia neonatală, hemoragia cerebrală și hemoragia post-ischemică, leziuni cerebrale hipoxice fetale, boala Parkinson, boala Alzheimer, demența senilă și îmbătrânirea.
  • Diverse inflamații, cum ar fi sepsisul, hepatita, pancreatita și colita.
  • Toxicitate medicamentoasă, renală și ototoxicitate cauzată de cisplatin. Leziuni pulmonare și cerebrale cauzate de paraquat și pesticide organofosforice.
  • Leziuni ale creierului, măduvei spinării, limfei și tractului gastrointestinal cauzate de radiații. Arsuri provocate de radiații.
  • Boli metabolice, diabet, obezitate, hipertensiune, arteroscleroză etc. Hidrogenul gazos scade nivelul grăsimilor saturate, al colesterolului și al zahărului din sânge.
  • Bolile autoimune, degenerative și alergice, cum ar fi astmul, psoriazisul, degenerescența maculară, reumatoida etc.
  • Hidrogenul determină scurtarea telomerilor în celulele canceroase și inhibă angiogeneza tumorală prin eliminarea RBC intracelulare, suprimarea expresiei genice și a secreției factorului de creștere endotelială vasculară. În plus, apa hidrogenată îmbunătățește apoptoza împreună cu glutationul în celulele HL60 din leucemia umană H2 îmbunătățește calitatea vieții și rezultatele la pacienții care urmează chimioterapie și radioterapie, protejând ficatul și organismul de efectele secundare dăunătoare.

 

Organizația Mondială a Sănătății cataloghează terapia cu hidrogen ca având un spectru larg de acțiune și un potențial enorm. OMS nu clasifică H2 ca fiind un medicament sau un agent dopant, deoarece este un element natural din natură și nu are caracteristicile unui produs farmaceutic.