КЛЕТЪЧНО ХРАНЕНЕ

КЛЕТЪЧНО ХРАНЕНЕ

За да изградим пълноценен и изпълнен със съдържание и смисъл диалог с Вас, ние от Н2МЕДИКАЛ бихме искали да обърнете внимание на тази кратка извадка от УИКИПЕДИЯ по темите ЗДРАВЕ и ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ:

 

Определение за ЗДРАВЕ от уводната част на темата в Уикипедия: „Здравето е ниво на функционалност при живите организми. То е състояние – хомеостаза, при което организмът е уравновесен, т.е. постъпващите и произведените енергия и маса са приблизително едни и същи, налице е метаболитна ефективност. При хората, това е общо състояние на уматялото и духа, при което няма болест, нараняване или болка. СЗО дава по-широка дефиниция: „Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг.“

 

Трета точка от темата в Уикипедия е „Поддържане на Здравето“ и там четем следното: „Постигането и поддържането на здравето е продължаващ, непрекъснат процес, който се повлиява от еволюцията на знанието, грижата за здравето, личните усилия и лекарската помощ.“ Обърнете внимание, че лекарската помощ е единствения фактор независещ от индивида. Т.е. нашето здраве зависи най-вече от нас самите!

 

А ето и откъс от темата „Здравословно хранене“: „Здравословното хранене е балансирана консумация на храна, осигуряваща повече от 40 хранителни вещества. Тези незаменими хранителни вещества включват 9 аминокиселини (Аминокиселините се съдържат в белтъците), някои мастни киселини, (съдържащи се главно в растителните мазнини), витамините и минералните вещества. Храните доставят също веществата, източници на енергия за организма – белтъцивъглехидрати и мазнини. Храните, особено тези от растителен произход, са богати източници на биологично активни съединения, които не са хранителни вещества, но оказват влияние върху здравето на човека. Пълноценното хранене изисква консумация на разнообразна храна. Това може да се постигне, като в диетата се включат храни от различните хранителни групи.“

 

Терапевтичното действие на молекулярния водород безспорно е научното откритие на века. Но здравословното ни състояние е променлива величина, която зависи от много фактори. Най-важният от тях е ПЪЛНОЦЕННОТО КЛЕТЪЧНО ХРАНЕНЕ. Изследванията показват, че бионаличността в храните, които консумираме значително е намаляла в последните десетилетия. Фактори за това са замърсените почва, въздух и вода, генното модифициране на храните, изкуствените торове и др. Т. е. ние ядем за да напълним стомаха си, а не за да дадем на организма това, от което се нуждае. Системното повтаряне на този процес води до слаб имунитет, увреждане на клетките, на нашето РНК и ДНК, липса на енергия, хронична умора и поява на тежки заболявания. Продуктите на Форевър ни дават именно това, от което се нуждае тялото ни: ИЗОБИЛНА КЛЕТЪЧНА ХРАНА със 100% натурален произход. Действието на водорода, като централен регулатор на биохимичните процеси в клетката, води до пълно и правилно усвояване на приетите хранителни вещества.

 

Н2МЕДИКАЛ ЕООД Е НЕЗАВИСИМ КОНТРАГЕНТ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА FOREVER LIVING PRODUCTS

ID: 359000058542

 

Високото качество и чистота, както и десетките сертификати, които притежават продуктите на Форевър Ливинг, ни накараха не само да ги ползваме лично, но и да станем техен представител и контрагент. Ние от Н2МЕДИКАЛ се гордеем, че сме част от голямото семейство на тази уникална компания. Променете представата си за здраве, тонус и енергия, като станете част от водородната революция и добавите продуктите на Форевер в живота на Вашето семейство.

 

КАКВО Е ФОРЕВЪР?

 

Повече от 41 години Форевър Ливинг Продъктс открива най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. Основана през 1978 г. в САЩ, щата Тексас, днес Форевър е компания с милиарди долари годишен оборот, която работи в повече от 160 държави. Тя е най-големият производител, преработвател и разпространител на алое вера в света. Над 10 милиона собственици на Форевър бизнес се радват на възможностите за здравословен живот и финансова независимост, които компанията предлага. И вие можете да бъдете един от тях.

 

ПРОДУКТИТЕ НА ФОРЕВЪР

 

Форевър Ливинг Продъктс предлага висококачествени продукти за здраве. Компанията е разработила гама от напитки и козметични продукти от алое вера, които позволяват на милиони хора по света да се докоснат до забележителните свойства на това растение и благотворното му въздействие върху цялото тяло. Прибавете към тях и хранителни добавки от специално селектирани билки, суперхрани и продукти от пчелния кошер и ще получите цялостна система за постигане на по-добро здраве, тонус и енергия.

 

ФОРЕВЪР В БЪЛГАРИЯ

 

Форевър Ливинг Продъктс започва работа в България през октомври 2001 г. под ръководството на Стефан и Таня Стаеви. Днес, 19 години по-късно, компанията ежедневно осигурява на многобройните собственици на Форевър бизнес от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите, подкрепя ги активно с информация, печатни, маркетингови и онлайн материали, срещи, обучения и най-различни други инструменти за успешен бизнес. Форевър България е горд член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП) 

The Power of Aloe Vera | Forever Living #TheAloeVeraCompany

From plant to product to you. We are so confident in our process and the quality products that it produces, that we consider ourselves ‘The Aloe Vera Company’. Just watch this to see the magic... #TheAloeVeraCompany Be sure to follow Forever Living Pro