КВАНТОВ THz ЧИП / НЕУТРАЛИЗИРАЙ ВРЕДНИТЕ ЛЪЧЕНИЯ НА МОБИЛНИТЕ УСТРОЙСТВА / АНТИРАДИАЦИОННА ЗАЩИТА

39,00 лв.

Изработен от микроелектронна иновативна технология, той абсорбира естествените биологични вълни, взаимодейства с енергийните полета на човека и животните, генерира високочестотен резонанс, координира балансa на човешкото тяло, подобрява качеството и скоростта на микроциркулацията.

 

Терахерцовият чип ефективно неутрализира електромагнитното излъчване от мобилни телефони и компютри. С имплантираната квантова камера, чипът има стабилен и продължителен ефект. Когато електромагнитните вълни надвишат безопасната норма, те причиняват различни увреждания, които могат да доведат до главоболие, виене на свят и безсъние.

 

Терахерцовият чип неутрализира електромагнитните вълни чрез непрекъснато освобождаване на отрицателно заредени йони от квантовата технология. Той блокира вредните радиационни лъчения на мобилните устроиства и така ни предпазва от увреждане. Чипът не смущава импулсните сигнали на уреди, като телефони, компютри, телевизори и др. Това го прави удобен за ползване навсякъде в дома, офиса или автомобила.

 

ПРОИЗХОД: Китай

 

ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.

ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.

ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.

Подобни продукти