MEDICAMENT PE BAZĂ DE HIDROGEN

MEDICAMENT PE BAZĂ DE HIDROGEN

Din 2007, au fost publicate peste 1000 de articole științifice în mai multe reviste medicale și științifice de renume mondial. Peste 800 de studii clinice au fost efectuate pe pacienți într-o serie de spitale și universități din întreaga lume. Aceștia au inhalat hidrogen gazos (H2) sau au băut apă îmbogățită cu acesta(2-3 litri pe zi) timp de 4 până la 24 de săptămâni. În unele dintre ele, rezultatele au fost impresionante. A fost stabilit efectul terapeutic al hidrogenului molecular în peste 170 de tipuri de patologii și efectul său curativ asupra fiecărui organ al corpului uman. Cea de-a 7-a Conferință europeană privind medicina cu hidrogen în secolul XXI a avut loc în Slovacia și Republica Cehă în octombrie 2019. Organizatorul evenimentului a fost Institutul European pentru terapia moleculară cu hidrogen /link/.

 

Următoarele sunt bolile cu cea mai mare relevanță socială pentru care studiile clinice au demonstrat un efect terapeutic al hidrogenului molecular (n2). Informațiile sunt preluate de pe site-ul web al Institutului de Hidrogen Molecular, unde sunt publicate articole și rapoarte științifice pe această temă.

 


SIGURANȚĂ: Hidrogenul gazos este un element natural și este extrem de inofensiv pentru sănătatea umană. H2 nu are nicio toxicitate. Nu au fost constatate efecte secundare negative sau acumulări în organism ca urmare a consumului pe termen lung de doze mari de H2. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 

DROBUL ALB: S-a demonstrat că are efecte antivirale și de vindecare la pacienții cu boli pulmonare. Apa îmbogățită cu hidrogen elimină particulele fine din plămâni și sânge, sporind activitatea fagocitară. H2 reduce semnificativ fibroza pulmonară și leziunile pulmonare, inclusiv cele cauzate de fumat. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)


GAZUL DE HIDROGEN în tratamentul PNEUMONIEI (RAPOARTE ȘTIINȚIFICĂ).

GAZ HIDROGEN în tratamentul Ebola, SARS(CORONAVIRUS anterior) și alte infecții pulmonare(RAPORT ȘTIINȚIFIC - bolile sunt denumite în al treilea paragraf al raportului "Gripa și alte infecții virale grave").CREIER: S-a demonstrat că hidrogenul gazos are efecte terapeutice în leziuni acute și cronice ale sistemului nervos central, cum ar fi ischemia cerebrală, ischemia și hipoxia neonatală, hemoragia cerebrală și hemoragia post-ischemică, leziuni cerebrale hipoxice fetale, boala Parkinson, boala Alzheimer, demența senilă și îmbătrânirea (RAPORT ȘTIINȚIFIC).


CANCER: Au fost stabilite efectele terapeutice și preventive ale hidrogenului gazos în bolile oncologice. Hidrogenul determină scurtarea telomerilor în celulele canceroase și inhibă angiogeneza tumorală prin eliminarea RBC intracelulare, suprimarea expresiei genice și a secreției factorului de creștere endotelială vasculară. În plus, apa hidrogenată îmbunătățește apoptoza împreună cu glutationul în celulele Celulele HL60 din leucemia umană H2 îmbunătățesc calitatea vieții și rezultatele pacienților care fac chimioterapie și radioterapie, protejând ficatul și organismul de efectele secundare nocive (RAPORT ȘTIINȚIFIC).

 


INIMĂ ȘI SISTEMUL VASCULAR SÂNGEROS: Este demonstrat efectul terapeutic al hidrogenului molecular în bolile cardiovasculare. H2 îmbunătățește vâscozitatea sângelui, microcirculația și elasticitatea vaselor de sânge. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 

DIABET: Hidrogenul gazos scade și reglează nivelul de zahăr din sânge. Îmbunătățește funcțiile glandelor din organism. Studiile arată o îmbunătățire semnificativă a toleranței la glucoză și a metabolismului lipidic. (RAPORT ȘTIINȚIFIC), (RAPORT ȘTIINȚIFIC), (RAPORT ȘTIINȚIFIC).


SINDROMUL METABOLITULUI: Efectul terapeutic al hidrogenului gazos la persoanele supraponderale. H2 a redus semnificativ nivelul colesterolului și al glucozei din sânge, a atenuat nivelul hemoglobinei serice A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației. Hidrogenul reglează metabolismul și reduce nivelurile hormonului foamei, grelina. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 

KIDNEYS: Efectul terapeutic al hidrogenului în insuficiența renală, în bolile rinichilor și ale tractului urinar. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)


FICAT: Efectul terapeutic al hidrogenului molecular în bolile hepatice. H2 suprimă inflamația și normalizează indicii hepatici. Este demonstrat un efect detoxifiant foarte puternic. H2 ajută în tratamentul ALCOOLISMULUI. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 

SEPSIS, GASTRITE, INTENSITATE: Hidrogenul gazos este enumerat ca fiind un element de importanță critică pentru sănătatea gastrointestinală. Acesta crește nivelul anumitor enzime din organism. Îmbunătățește starea colonului și a tractului gastro-intestinal prin stingerea inflamației și vindecarea mucoasei. S-a demonstrat că are un efect detoxifiant foarte puternic. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 


OASE ȘI ARTICULAȚII: Hidrogenul s-a dovedit a avea un efect terapeutic în artrită, reumatism și artrită reumatoidă, osteoporoză. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 


OCHI ȘI URECHI: Efectul terapeutic al hidrogenului gazos în afecțiuni ale vederii (inclusiv ale retinei) și ale auzului. Dezvoltarea picăturilor oculare cu hidrogen molecular este în curs de desfășurare. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 


RADIAȚII: S-a constatat că H2 are efecte terapeutice în leziuni ale creierului, măduvei spinării, limfei și tractului gastrointestinal cauzate de radiații. Arsuri de radiații. După ce au descoperit beneficiile hidrogenului, astronauții din spațiu au început să ia apă cu hidrogen pentru a-și proteja organismul de radiații. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 


EPIDERMIS: Hidratează pielea, reduce ridurile, regenerează celulele și încetinește procesul de îmbătrânire. Efectul anti-îmbătrânire a fost demonstrat prin utilizarea internă și externă a hidrogenului molecular. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 

OBOSEALĂ CRONICĂ, STRES ȘI INSOMNIE: Hidrogenul gazos oferă energie și rezistență prin creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP) în mitocondrii și reducerea oboselii musculare prin reducerea semnificativă a eliberării de lactat în sânge în timpul exercițiilor fizice. H2 are un efect restaurator și tonic asupra sistemului nervos, îmbunătățind calitatea somnului. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 


MEDICAMENTE ȘI SUPLIMENTE NUTRITIVE: Administrarea de hidrogen molecular îmbunătățește eficacitatea medicamentelor, protejând organismul de efectele secundare ale acestora. H2 îmbunătățește flora intestinală și absorbția nutrienților atunci când mâncați și luați suplimente. (RAPOARTE ȘTIINȚIFICE)

 


SPORT ȘI FITNESS: Hidrogenul molecular (H2) elimină stresul oxidativ indus de exercițiile fizice intense. Acest lucru protejează fibrele musculare și organele de deteriorare. H2 previne creșterea nivelului de lactat din sânge în timpul exercițiilor fizice. Acest lucru crește semnificativ rezistența și reduce oboseala musculară. H2 crește semnificativ producția de ATP (adenozin trifosfat) în mitocondriile celulelor. Acest lucru oferă întregului organism un influx puternic de energie și forță. H2 îmbunătățește performanța și randamentul general al sportivilor profesioniști și al persoanelor care se antrenează pentru sănătate, tonus și energie. H2 nu este clasificat ca agent de dopaj. Este un element complet natural din natură și este extrem de sigur atunci când este utilizat pe o perioadă lungă de timp. Nu s-au constatat efecte secundare în urma administrării unor doze mari de hidrogen molecular. H2 nu are caracteristicile unui produs farmaceutic. (RAPORT ȘTIINȚIFIC) (RAPORT ȘTIINȚIFIC).


METODE DE RECEPȚIE a hidrogenului molecular. Volatilitatea și dimensiunile reduse ale H2 nu permit stocarea acestuia în niciun ambalaj. Astfel, industria a început să producă aparate pentru inhalarea și îmbogățirea apei cu H2, astfel încât acesta să poată fi absorbit imediat de organism. Aparatele cu apă cu hidrogen utilizează procesul de electroliză. Acest proces descompune molecula de apă și eliberează hidrogenul gazos, care saturează apa. Studiile clinice arată că inhalarea hidrogenului este cea mai eficientă metodă de efectuare a terapiei cu hidrogen și este utilizată în tratamentul și prevenirea multor boli grave. Pe de altă parte, aportul zilnic de așa-numita apă cu hidrogen este cea mai convenabilă și răspândită metodă de aport de H2.

 

Aflați totul despre acțiunea hidrogenului gazos și despre alegerea APARATULUI HORID WATER în meniul FAPTE ȘTIINȚIFICE. Nu vă lăsați păcăliți de apa saturată cu ioni de hidrogen (H) - aceasta NU este bogată în hidrogen gazos (H2) cu o concentrație de 1600 ppb. Ionizatoarele de apă alcalină/acidă saturează apa cu ioni de hidrogen încărcați negativ/pozitiv și NU o îmbogățesc în hidrogen gazos. Nu vă așteptați ca apa din aceste aparate să aibă efectul terapeutic al apei îmbogățite cu hidrogen gazos. Aparatele H2MEDICAL sunt certificate din punct de vedere medical și au un efect terapeutic maxim, precum și cel mai înalt grad de siguranță. /vedeți dispozitivele/

 


Pentru reportaje despre beneficiile apei HORID WATER pe cele mai importante canale de televiziune bulgare, consultați meniul TV & MEDIA /link/Recomandăm cu căldură înregistrarea de mai jos a CONFERINȚEI MEDICALE INTERNAȚIONALE / noiembrie 2015 tuturor celor care înțeleg limba engleză. Din ea vă veți face o idee:

 

De ce este acțiunea hidrogenului molecular o descoperire atât de mare?

De ce se conturează domeniul Hydrogen Medicine în medicină?

De ce suntem atât de fericiți că dispozitivele de apă cu hidrogen sunt deja în Bulgaria!

Cum poate fi benefică pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră apa îmbogățită cu hidrogen gazos?

Tyler W. LeBaron: Presents at AMMG Medical Conference Nov. 2015

MHF was invited to speak at the 19th Clinical Applications for Age Management Medicine, Age Management Medicine Group (AMMG), Medical conference Las Vegas Nov. 2015 for MDs to receive CMEs/CEUs. AMMG and MHF do not sell or represent hydrogen products. We