Н2 POCKET / МАЛЪК И МОЩЕН ГЕНЕРАТОР ЗА ВОДОРОДНА ВОДА / SPE/PEM технология / наситеност на Н2 1500 ppb.

499,00 лв. 449,10 лв.

-10% НАМАЛЕНИЕ | ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО 24-ти ЮЛИ!

 

Н2 POCKET е малък, удобен и лесно преносим генератор за водородна вода, който Ви дава чиста водородна вода с висока наситеност само за 3 минути.

Генераторът за водородна вода е с високо ниво на сигурност и удобство осигурено от захранването чрез USB, което позволява свързване с множество устройства.

Джобният генератор за водородна вода разполага със смарт функция със звукова сигнализация, която показва кога е дошъл момента за почистване на електродите.

Мрежовидната структура на електролитната клетка и PEM технологията Ви дават концентрация на водорода 1200-1500 ppb без съдържание на озон.

Апаратът за водородна вода е съвместим с 216 модела бутилки използвани в целия свят. Това ви дава възможност да разполагате винаги във себе си с бутилка водородна вода.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Подходящ тип вода: Бутилирана вода с НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ / Филтрирана чешмяна вода / Вода от филтърна кана / Бутилирана трапезна вода

Технология за обогатяване с водород: Електролиза с патентована технология и клетъчна мембрана (PEM) за производтсво на чиста водородна вода без съдържание на озон и остатъчен хлор

Материал на електродите и мембраната: ТИТАН покрит със 100% платина

Съдържание на водород: 1500 ppb. (1,5 ppm)

ORP на водата: - 410mV - 620mV

Захранване: USB порт свързване към всякакви устройства: телефон, таблет, компютър, зарядно с USB.

Включване / Изключване: USB

Съвместимост: устройството е съвместимо с 216 модела бутилки

Размер на продукта: 70 мм.(Д), 23 мм.(В)

Тегло: 76 грама

Име на марката: KYK, №1 Производител на системи за вода в Южна Корея
Модел: Pocket Type Hydrogen PH100 Сертификация: CE, FDA RoHS

Гаранция: 2 години
Произход: Южна Корея

ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ НА ПРОДУКТА: 1. Основно тяло - Генератор за
водородна вода; 2. Капачка на генератора; 3. Преходник за бутилки с отвор 28
мм; 4. USB ксбел; 5. Микро USB преходник; 6. USB преходник тип С; 7. Мануал за употреба на български; 8. Пакетчета с почистваща лимонена киселина. 

 

ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0899 935 936.

ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.

ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ. Безплатна доставка за град ВАРНА!

 

ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

1.Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно нараняване, възстановяване при трансплантация на органи. Водородната вода намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
2. Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, сенилна деменция и стареене.
3. Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
4. Лекарствена токсичност, бъбреци и ототоксичност, причинени от цисплатин, увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
5. Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация.
6. Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др.Понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
7. Алергични и автоимунни заболявания, като астма и ревматоидни.

8. Автоимунни и дегенеративни заболявания, като псориазис, дегенерация на макулата и др.

9. Подобрява качеството на живот на онкоболните при химиотерапия и лъчетерапия.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ


УПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

 1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа).

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.
4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и т.н.
5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.
6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание:НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ!Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.
7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.
8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

Подобни продукти