НАНО АПАРАТ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА 3 в 1 / НАНО технология / SPE/PEM технология / максималната концентравция на водород 3500-5000 ppb.

990,00 лв. 890,00 лв.
 
ОПТИМАЛЕН ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ!

 

Защо да изберете апаратите за водородна вода на Н2МЕДИКАЛ?
 • Нашите генератори за обогатяване на вода с водороден газ (Н2) са с най-висока производителност и концентрация на Н2. Тя варира в диапазона от 1400 ppb.(1.4 ppm) до 5000 ppb.(5.0 ppm) в зависимост от модела. Това е показателно за качеството на електролитната клетка и Ви дава оптимален терапевтичен ефект.
 • Електродите на нашите апарати са изработени от титан покрит със 100% платина, за да няма вредни и опасни за здравето окиси във водата. За съжаление на пазара се предлагат устройства с електроди от медни сплави.
 • В електролитната клетка на апаратите ни е поставена РЕМ (proton exchange membrane) мембрана, която отвежда извън генератора отделения при електролизата озон (О3) през малък отвор в основата. Това Ви гарантира 100% чиста и качествена водородна вода без озон. О3 е канцерогенен при вътрешен прием и не бива да го приемаме с водата. РЕМ мембраната е най-скъпия елемент в уреда и липсата му прави апарата значително по-евтин, както и опасен за здравето.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

 • Подходящ тип вода: Бутилирана вода с НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ / Филтрирана чешмяна вода / Вода от филтърна кана / Бутилирана трапезна вода
 • Приложение: Удобен за ползване в автомобила, офиса, дома, парка и т. н.
 • Източник на захранване: литиевойонна батерия / водоустичив порт за зареждане / Време за зареждане: 180 минути / Работно време: 60 - 72 минути
 • Функция 1: генератор за водородна вода / Програма: 6 минути
 • Функция 2: преносим инхалатор за водород / Програма: 20 минути
 • Вместимост: собствена бутилка / чаша за вода 300ml
 • Мощност (W): 5.5 / Напрежение (V): 5 / Размери 21х6 см.
 • Електролиза: Електроди плюс PEM мембрана (DuPont N117) от ТИТАН покрит с ПЛАТИНА с дебелина на покритието 3um (Японско производство)
 • Наситеност на водород във водата: 3500 ppb - 5000 ppb (3,5 - 5,0 ppm)
 • ORP фактор на водата: от -950mv до -1000mv
 • №1 апарати за водородна вода в Китай
 • Сертификация: CE, EMC, RoHS, Pony
 • Гаранция: 2 години
 • Произход: Китай
 • ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: Основа - Генератор с нано технология и максимално висока концентрация на водорода; Капак на чашата със система за защита от високо налягане; Чаша от Пластмаса клас PCTG - хранителни продукти и напитки; USB зареждащ кабел. Водоустойчив USB порт клас С; Мануал за употреба; Гаранционна карта.

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА:

Генераторът за водородна вода с ултра висока концентрация на Н2 използва технологията за безшевно свързване на металния протонен филм (SPE/PEM), за да може да генерира и разтвори повече водород под формата на нано-мехурчета. Така се достига най-високото съдържание на водород 5000 PPB (5PPM), което е 10-20 пъти по-голямо от съдържанието на обикновенните бутилки за водородна вода или генераторите тип диспенсер. Използването на усъвършенствана нано технология и SPE/PEM мембрана гарантират производството на 100% чиста водородна вода без мирис на озон и с максимална концентрация, както и най-висока степен на проникване.Работата с апарата е лесна и удобна, а производството на водород може да започне с добавяне на чиста ВОДА С НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ. Препоръчва се да ползвате филтрирана чешмяна вода или бутилирана изворна с ниска минерализация (в Българиа такива са Михалково, Бачково, Девин изворна...), както и всички марки бутилирана трапезна вода. Апарата е екологичен и без никакъв консуматив.

 

За Качеството на генераторите за водородна вода са показателни два фактора. Първо, съдържанието на водород във водата трябва да е високо. Колкото по-висока е концентрацията на водороден газ, толкова по-добра е технологията на електролиза и толкова по-голям е ефекта върху здравето. Второ, озонът и остатъчният хлор се появяват, като вторичен продукт при електролизата, а те са канцерогенни и не трябва да се приемат с водородната вода. Технологията със SPE/PEM мембрана не позволява попадането на озон и остатъчен хлор във водата обогатена с водород. Озоновия газ се отвежда извън генератора през малък отвор в основата.

 

 • ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.
 • ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.
 • ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ. Безплатна доставка за град ВАРНА!
 • НОВО: DHL ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА / 60 ЛЕВА


 ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

Информацията е заимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород./линк/

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА/линк/ сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

 • Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно увреждане, възстановяване след трансплантация на органи. Молекулярния водород намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
 • Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, сенилна деменция и стареене.
 • Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
 • 4. Лекарствена токсичност, бъбречна и ототоксичност, причинени от цисплатин. Увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
 • Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация. Радиационни изгаряния.
 • Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др. Водородния газ понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
 • Автоимунни, дегенеративни и алергични заболявания, като астма, псориазис, дегенерация на макулата, ревматоидни и др.
 • Водородa причинява скъсяване на теломерите в раковите клетки и потиска туморната ангиогенеза, чрез отстраняване на вътреклетъчните РКВ, подтискане на генната експресия и секрецията на съдовия ендотелен растежен фактор. В допълнение водородната вода усилва апоптозата заедно с глутатиона в HL60 клетките при левкемия на хора Н2 подобрява качеството на живот и резултатите при пациенти на химиотерапия и лъчетерапия, като защитава черния дроб и организма от вредните странични ефекти.

 

Световната Здравна Организация посочва Водородната терапия, като широкоспектърна с огромен потенциал. СЗО не класифицира Н2, като лекарствено или допинг средство, тъй като е естествен елемент в природата и няма характеристиките на фармацевтичен продукт.

 

ЕФЕКТ НА ВОДОРОДНАТА ВОДА ПРИ СПОРТ И ФИТНЕС

 

 • Молекулярния водород (Н2) елиминира оксидативния стрес предизвикан от интензивно физическо натоварване. Това  предпазва мускулните влакна и органите от увреждане. Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега (176 пъти по-мощен от витамин „С“).
 • Н2 предотвратява повишаването на нивата на лактат в кръвта по време на тренировка. Това значително увеличава издръжливостта и намалява мускулната умора. Н2 подпомага възстановяването след тренировка.
 • Н2 значително увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат) в митохондриите на клетките. Това дава на целия организъм мощен приток на енергия и сила.
 • Н2 подобрява постиженията и цялостното представяне на професионални спортисти и хора трениращи за здраве, тонус и енергия.
 • Н2 не се класифицира, като фармацевтичен продукт или допинг средство. Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИ/линк/УПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа).

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.
4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и др.
5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.
6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание: НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ! Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.
7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.
8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

 

Подобни продукти