НАНО АПАРАТ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА 3 в 1 / НАНО технология / SPE/PEM технология / максималната концентравция на водород 3500-5000 ppb.

990,00 лв.

 

ОПТИМАЛЕН ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ!

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Подходящ тип вода: Бутилирана вода с НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ / Филтрирана чешмяна вода / Вода от филтърна кана / Бутилирана трапезна вода

Приложение: Удобен за ползване в автомобила, офиса, дома, парка и т. н.
Източник на захранване: литиевойонна батерия / водоустичив порт за зареждане / Време за зареждане: 180 минути / Работно време: 60 - 72 минути

Функция 1: генератор за водородна вода / Програма 1: 6 минути
Функция 2: преносим инхалатор за водород / Програма 2: 20 минути
Вместимост: собствена бутилка / чаша за вода 300ml

Мощност (W): 5.5 / Напрежение (V): 5 / Размери 21х6 см.
Електролиза: Електроди плюс PEM мембрана (DuPont N117) от ТИТАН покрит с ПЛАТИНА с дебелина на покритието 3um (Японско производство)

Наситеност на водород във водата: 3500 ppb - 5000 ppb (3,5 - 5,0 ppm)
ORP фактор на водата: от -950 до -1000
№1 апарати за водородна вода в Китай
Модел: IH20G Сертификация: CE, EMC, RoHS, Pony

Гаранция: 2 години
Произход: Китай

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: Основа - Генератор с нано технология и максимално висока концентрация на водорода; Капак на чашата със система за защита от високо налягане; Чаша от Пластмаса клас PCTG - хранителни продукти и напитки; USB зареждащ кабел. Водоустойчив USB порт клас С; Мануал за употреба; Гаранционна карта.

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА:

Генераторът за водородна вода с ултра висока концентрация използва технологията за безшевно свързване на металния протонен филм (SPE/PEM), за да може да генерира и разтвори повече водород под формата на нано-мехурчета. Така се достига най-високото съдържание на водород 5000 PPB (5PPM), което е 10-20 пъти по-голямо от съдържанието на обикновенните бутилки за водородна вода или генераторите тип диспенсер. Използването на усъвършенствана нано технология и SPE/PEM мембрана гарантират производството на 100% чиста водородна вода без мирис на озон и с максимална концентрация, както и най-висока степен на проникване.

Работата с апарата е лесна и удобна, а производството на водород може да започне с добавяне на чиста ВОДА С НИСКА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ. Препоръчва се да ползвате филтрирана чешмяна вода или бутилирана изворна с ниска минерализация (в Българиа такива са Михалково, Бачково, Девин изворна...), както и всички марки бутилирана трапезна вода. Апарата е екологичен и без никакъв консуматив. Нормалният експлоатационен живот е 3- 5 години.

 

За Качеството на генераторите за водородна вода са показателни два фактора. Първо, съдържанието на водород във водата трябва да е високо. Колкото по-висока е концентрацията на водорода, толкова по-добра е технологията на електролиза и толкова по-голям е ефекта върху здравето. Второ, озонът и остатъчният хлор се появяват, като вторичен продукт при електролизата, а те са канцерогенни и не трябва да се приемат с водородната вода. Технологията със SPE/PEM мембрана не позволява попадането на озон и остатъчен хлор във водата обогатена с водород.

 

ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0899 935 936.

ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.

ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ. Безплатна доставка за град ВАРНА! ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ. ВОДОРОДНО-ТОЛЕРАНТНИ БОЛЕСТИ

 

Поради големият интерес по темата КОРОНАВИРУС и многото получени въпроси, в менюто ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА сме сложили връзки към публикации за терапевтичното действие на МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД при ПНЕВМОНИЯ, ЕБОЛА, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции.

 

1.Мозъчни, сърдечно-съдови, бъбречни и белодробни заболявания, болести на тънките черва и други органи, исхемия и реперфузионно нараняване, възстановяване при трансплантация на органи. Водородната вода намалява вискозитета на кръвта, подобрява микроциркулацията и еластичността на кръвоносните съдове.
2. Остри и хронични наранявания на централната нервна система, като церебрална исхемия, исхемия на новородени и хипоксия, мозъчен кръвоизлив и пост-исхемичен кръвоизлив, хипоксично увреждане на мозъка на плода, болест на Паркинсон, сенилна деменция и стареене.
3. Различни възпаления, като сепсис, хепатит, панкреатит и колит.
4. Лекарствена токсичност, бъбреци и ототоксичност, причинени от цисплатин, увреждане на белите дробове и мозъка, причинени от паракват и органофосфорни пестициди.
5. Увреждания на мозъка, гръбначният мозък, лимфата и стомашно-чревния тракт, причинени от радиация.
6. Метаболитни заболявания, диабет, затлъстяване, хипертония, артериосклероза и др.Понижава нивата на наситените мазнини, холестерола и кръвната захар.
7. Алергични и автоимунни заболявания, като астма и ревматоидни.

8. Автоимунни и дегенеративни заболявания, като псориазис, дегенерация на макулата и др.

9. Подобрява качеството на живот на онкоболните при химиотерапия и лъчетерапия.

 

Научете всичко за ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДА, НАЧИНИТЕ ЗА ПРИЕМ и избора на апарати за водородна вода в меню НАУЧНИ ФАКТИУПОТРЕБА И БЕЗОПАСНОСТ

1. Водородът с висока концентрация е изключително безопасен за инхалиране или приемане чрез вода обогатена с водороден газ. Можете да го използвате с увереност. Водородът има най-високата степен на проникване и бърза скорост на дифузия, не се натрупва в части от тялото и се издишва. Препоръчително е да се започне с приема на 1/2 - 1 литър обогатена с водород вода на ден. След това той да бъде увеличен на 2-3 литра водородна вода дневно.

2. Най-голяма концентрация на водород във водата има в първите минути след електролизата и постепенно намалява (изпарява се в рамките на 1-2 часа).

3. Водородът няма токсичност и не са установени никакви вредни или странични реакции на организма.
4. Основният механизъм на действие на водорода се изразява в противовъзпалителни и антиоксидантни аспекти, терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, като болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер, диабет, алергичен ринит, кожни заболявания, депресия, респираторни заболявания, премахванене на хроничната умора и стреса, профилактика на рака и т.н.
5. Не е установено развитие на зависимост при дългосрочния прием на водород. Вече 100 години водорода се вдишва във висока концентрация от  водолазите при гмуркане и няма установен случай на зависими от него хора.
6. Водородът може да се приема по всяко време на деня. Обикновено се препоръчва да се приема на гладно между храненията. Когато човек се храни температурата на стомаха се повишава и водорода бързо се изпарява, и така ние губим неговото ценно действие. Установено е, че колкото е по-голям приема на водород, толкова е по-добър ефекта върху здравето. Обърнете внимание:НЕ Е ВАЖЕН ПРИЕТИЯ ОБЕМ ВОДА, А СЪДЪРЖАНИЕТО НА МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД В НЕЯ!Това прави моделите и марките апарати за водородна вода различни не само по цена, но и по качество.
7. Водородът регулира отделянето на невротрансмитери в мозъка и има добър ефект за облекчаване на тревожността,стреса и нервната система, и подобряване качеството на съня. Водорода тонизира и дава енергия на тялото. Подобрява концентрацията и творческата активност.
8. Възможно е първоначално усещане за дискомфорт при първоначален прием на водород при хора с влошено здраве. Това е нормалната реакция на организма. Колкото по-влошено е здравословното състояние, толкова по-осезаемо може да бъде чувството на дискомфорт, което всъщност е терапевтичната реакция на организма към водорода. Неприятната реакция при първоначален прием постепенно ще изчезне в продължение на приема на водород. Това се нарича състояние на кондициониране. Не е установено усещане за дискомфорт при прием на водород от хора в добро здравословно състояние.

 

Подобни продукти