НАНОФОТОННИ HPL ЛЕЩИ / Защитават и Подпомагат Зрението при Дегенерация на Макулата или Други Заболявания

790,00 лв.

Квантова Медицина в Полза на Офталмологията и Оптиката

 

Hyperlight Optics“ използва революционната технология „Bioptron Fullerene С60“, която не само защитава очите ви от всички видове вредна светлина, но и подобрява състоянието на вашето зрение, нервна система и когнитивни умения. Лещите с фулереново покритие ви позволяват интензивна работа пред устройства с LED екрани, без това да ви създава усещане за напрежение и преумора.  Нанофотонните лещи „Hyperlight Optics“ са с диаметър 70 mm, което позволява лесно да бъдат оразмерени и поставени на повечето рамки очила, налични на пазара.  Това ви дава възможност да ги адаптирате според вашите желания, визия и вкус, и да направите свои собствени персонализирани и уникални очила „Hyperlight Optics“.  Поставяне на лещите в рамка може да се извърши от всяка по-голяма оптика в страната.

 

Характеристики на нанофотонните лещи „Hyperlight Optics:

 • Осигурява 100% защита от UV лъчите.
 • Защитава зрението от всички видове естествена и изкувствена светлина.
 • Трансформира UV и високо енергийната синя светлина (от LED екраните) в зелена, жълта, оранжева и червена – видим светлинен спектър приятен за окото. Синята LED светлина и UV лъчи се трансформират в релаксираща зрението светлина.
 • Подобрява зрението при продължителна употреба.
 • Оптимизира дейността на мозъка (ЕЕГ сигналите са хармонизирани) 
 • Регулира невро/ендокринните процеси.
 • Увеличава производството на серотонин и регулира съотношението на серотонин/меланин (намалява състоянията на депресия и инсомния). 
 • Оказва влияние върху биологичния часовник на тялото – циркадния ритъм (регулира кръвното налягане и температурата).

 

 • Комплект нанофотонни лещи Hyperlight Optics:
 • Вариант I: Inside (СВЕТЛИ) Код на продукта: THE-SET-I
 • Вариант II: Outside (ТЪМНИ) Код на продукта: THE-SET-O
 • При поръчка трябва да посочите желания от Вас вариант.
 • Брутно тегло [кг] 0.2Нетно тегло [кг] 0,137
 • Производител: Zepter MedicalП
 • роизход: Швейцария   

 

 • ПОРЪЧКИ: ДОБАВЕТЕ В КОШНИЦАТА И СЛЕДВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0877 600 621.
 • ПЛАЩАНЕ: ПЛАТЕТЕ С КАРТА, НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или PAYPAL.
 • ДОСТАВКА: ИЗВЪРШВА СЕ ОТ ФИРМА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 2 РАБОТНИ ДНИ. Ако продуктът не е наличен в България, доставката се извършва в рамките на 14 дни.

 

Какво е  Хиперхармонизирана / Хиперполяризирана Светлина (HPL)?

 

Слънчевата светлина е хармонизирана във времето, но не и в пространството. Когато лъч светлина премине през патентованите иновативни нанофотонни лещи „Bioptron Fullerene С60“, това довежда до хармонизиране на фотоните едновременно във времето и пространството според  Закона на Фибоначи. Така светлината се превръща в нанофотонна хиперполяризирана светлина (HPL) със симетрична структора, носеща симетрична информация. Тя е не само много приятна, но и изключително полезна за нашите клетки. За разлика от други видове светлинна терапия, HPL има безкрайна дълбочина на проникване в тялото, коеото дава оптимален терапевтичен ефект и позволява третиране на целият организъм.

 

Взаимодействие между хиперхармонизираната светлина и човешкото тяло.

 

Откриването на молекулата Фулерен С60 спечелва Нобелова награда и довежда до революция в медицинската светлинна терапия, като поставя основите на Квантовата Медицина. Почти 75% от човешкото тяло е съставено от биомолекули и биоструктури, които разпознават Фулерен С60, като подобен на тях елемент. Нанофотонната леща „Bioptron Fullerene С60“ генерира хиперхармонизирана светлина, която въздейства върху подобните на нея биомолекули, биоструктури и биопроцеси в нашия организъм, което води до възстановяване на баланса и хомеостазата в нашите клетки, тъкани и органи.  Така хиперхармонизираната светлина действа оздравително на мозъчните вълни, на клатрина (сложна протеинова структура в мозъка, отговорна за синхронизацията на  дейността на невротрансмитерите) и на митохондриите в клетката. Производството на аденозинтрифосфат (АТФ) от митохондриите е основен енергиен източник и е жизненоважно за нормалното функциониране и здравето на нашите клетки. Атрофията на митохондриите е основна причина за увреждане и преждевременна смърт на клетките ни, което води до поява на заболявания. Хиперсветлинната медицинска терапия с технологията „Bioptron Fullerene С60“ възстановява нормалното функциониране на митохондриите, което води до серия от биохимични процеси и възстановяване на увредените клетки, тъкани и органи. Използвания светлинен спектър е нискоенергиен и абсолютно безвреден в диапазона 480нм. - 3400нм., който изключва опасните  UV лъчи и вредните аспекти на синя и инфрачервена светлина.

 

Kак действа Хиперполяризираната светлина (HPL) при Дегенерация на Макулата и влошено зрение?

 

Светлинната терапия се използва в медицината от десетилетия, но в последните няколко години тя се наложи, като иновативен метод при лечение на тежки патологии на ретината. Методът е познат в Офталмологията, като Фотобиомодулация на ретината и от 2 години се прилага успешно в специализирани очни клиники в Европа, САЩ и Япония. Ето основните ползи за зрението при носене на Хиперсветлинни лещи „Hyperlight Optics:

 

Първият важен фактор при проблем със зрението и особено при заболявания на ретината, това е защитата от вредните видове светлина. Нанофотонните лещи с фулареново покритие ви гарантират 100% защита от всеки вид естествена и изкуствена светлина.

 

Преструктурирането и използването на вредния светлинен спектър в тонизираща и полезна за окото светлина е революция в оптиката. Технологията „Bioptron Fullerene C60“ превръща опасните UV лъчи и силно енергийна синя светлина от LED екраните в зелена, жълта, червена и оранжева - спектър, който релаксира и тонизира зрителните клетки. Хората страдащи от Дегенерация на Макулата се взират в екраните на компютри и други устройства от няколко сантиметра разстояние, за да могат да прочетът написаното. Това близко и интензивно осветяване със силно енергийна синя LED светлина допълнително влошава тяхната дегенерация. Хиперсветлинните лещи им предлагаттака нужният комфорт и сигурност при използване на съвременните технологии.

 

Стимулирането на митохондриите в клетките на ретината е една от основните цели при прилагане на Фотобиомодулация за възстановяване на зрението. Светлината преминала през Нанофотоните лещи „Hyperlight Optics стимулира митохондриите, което предизвиква серия от биохимични процеси с голяма значимост за живота и правилното функциониране на зрителните клетки.

 

Медицинските изследвания показват, че продължителното носене на Хиперсветлинните лещи с фулареново покритие води до значително подобрение в контраста на зрението. Това е изключително ценно за хора страдащи от Макулна Дегенерация или друго заболяване на ретината. При тях загубата на контраст и силно дразнение от светлина влошават качеството им на живот в голяма степен.

 

Научни изследвания за действието на Хиперполяризираната светлина върху дейността и функциите на мозъка.

 

Пилотни проучвания на дейността на мозъка с ЕЕГ показват, че носенето на очила с нанофотонно фулереново покритие насърчават активирането на  задния корнулатичен кортекс в мозъка. Това води до подобрение на координацията на визуална информация, внимание, оценка на позицията на тялото на човек в заобикалящата го среда, задържане на ненужна информация и оптимизация на процесите по взимане на решения. Резултатът е увеличение в скоростта на централно обработване на информация.

 

Друго научно изследване показва значителни разлики в дейността на човешкия мозък под влиянието на хиперхармонизираната светлина. Докато ниско честотните колебания характеризират  мрежите по подразбиране, разликите в дейността на мозъка в делта и тета диапазони, индикират промяна в дейността на мрежите по подразбиране под влиянието на фулерена. Намалената дейност в алфа диапазона в дясната фронтална зона, предполага увеличение в междурегионалната синхронизация с включването на фигуративна информация в мисловния процес. Увеличената активност в делта диапазона в темпоралната зона, свидетелства за активиране на процесите на символно моделиране на бъдещето.

Подобни продукти

Купи на изплащане