DISPOZITIVE DE APĂ CU HIDROGEN

DISPOZITIVE DE APĂ CU HIDROGEN

Sortează după

DISPOZITIVE DE APĂ CU HIDROGEN

Din 2007, au fost publicate peste 1000 de articole științifice în mai multe reviste medicale și științifice de renume mondial. Peste 800 de studii clinice au fost efectuate pe pacienți într-o serie de spitale și universități din întreaga lume. Aceștia au inhalat hidrogen gazos (H2) sau au băut apă îmbogățită cu acesta(2-3 litri pe zi) timp de 4 până la 24 de săptămâni. În unele dintre ele, rezultatele au fost impresionante. A fost stabilit efectul terapeutic al hidrogenului molecular în peste 170 de tipuri de patologii și efectul său curativ asupra fiecărui organ al corpului uman. Cea de-a 7-a Conferință europeană privind medicina cu hidrogen în secolul XXI a avut loc în Slovacia și Republica Cehă în octombrie 2019. Organizatorul evenimentului a fost Institutul European pentru terapia moleculară cu hidrogen /link/.

 

H2MEDICAL LTD este o companie specializată în distribuția de produse de sănătate de înaltă calitate. Aici veți găsi dispozitive de apă cu hidrogen de calitate medicală certificată și cu o concentrație mare de hidrogen gazos (H2) pentru un efect terapeutic optim. Echipa noastră a fost foarte impresionată de numărul mare de studii clinice și rapoarte medicale care demonstrează efectele terapeutice ale hidrogenului gazos. Ne străduim cu adevărat să contribuim la sănătatea și la o calitate mai bună a vieții a cât mai multor persoane din Bulgaria! Pentru că sănătatea este pentru toată lumea și toată lumea merită sănătate! Am cercetat și selectat cu atenție modelele pe care le oferim. Fiecare dintre generatoarele noastre de îmbogățire a apei cu hidrogen gazos este fabricat conform standardelor internaționale de calitate și are certificarea necesară pentru a vă asigura apă cu hidrogen 100% pură și eficientă. H2MEDICAL LTD oferă 2 ani de garanție de service internațional pentru produsele noastre, precum și servicii postgaranție. Din 2019, H2MEDICAL a devenit parte din viața a mii de oameni. Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră!

 

De ce ar trebui să alegeți aparatele de apă cu hidrogen de la marca "KYK"?


Aparatele de marcă KYK sunt fabricate în Coreea de Sud. Acestea sunt aprobate și certificate de numeroase organizații profesionale de control al calității naționale și internaționale.
De la înființarea sa în 1980, produsele companiei au primit peste 100 de premii de calitate.
KYK Co Ltd. este deținătoare a certificatului ISO13485 (Managementul și controlul calității în producția de echipamente medicale).
Instrumentele KYK sunt fabricate și certificate în conformitate cu standardele GMP (Standardele internaționale pentru fabricarea echipamentelor medicale).
Produsele KYK sunt aprobate și certificate ca fiind SIGURE pentru utilizare de către FDA (Administrația americană pentru alimente și medicamente).
KYK deține un certificat de siguranță din partea Asociației sud-coreene pentru atopie.
Produsele KYK îndeplinesc 55 de indicatori de calitate ai Sistemului de evaluare a apei potabile.
Odată fabricat, fiecare produs individual al mărcii este testat și inspectat înainte de expediere.

 

Ce face apa HIDROGENICĂ în corpul nostru? Studiile clinice ale hidrogenului molecular (H2) arată:

 

Molecula de hidrogen gazos (H2) are doar 2 microni și traversează fără probleme bariera hemato-encefalică, pătrunde în celulele nervoase, mitocondriile și nucleul celular însuși.
H2 este cel mai puternic și mai eficient antioxidant descoperit până în prezent. Acesta posedă o capacitate selectivă unică - se leagă și neutralizează numai radicalii liberi periculoși pentru sănătate, în special radicalii hidroxilici.
H2 acționează ca o moleculă de semnalizare și un regulator central al proceselor biochimice din celulă. H2 aduce organismul la o stare de homeostazie.
H2 potolește inflamațiile din tot corpul și repară celulele și ADN-ul deteriorate.
H2 îmbunătățește semnificativ toleranța la glucoză, metabolismul lipidic, nivelul colesterolului și reduce producția de țesut adipos visceral.
H2 asigură energie și rezistență prin creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP) în mitocondrii și reduce oboseala musculară prin reducerea semnificativă a eliberării de lactat în sânge în timpul exercițiilor fizice.
H2 acționează sinergic cu terapia medicamentoasă, protejând organismul de efectele secundare nocive ale medicamentelor. H2 îmbunătățește calitatea vieții pacienților aflați în chimioterapie și radioterapie.
H2 nu are toxicitate. Nu au fost constatate efecte secundare negative sau acumulări în organism ca urmare a consumului pe termen lung de doze mari de H2.


Aflați care sunt bolile tolerante la hidrogen în meniul MEDICINA HIDROGENULUI /link/.

 

EFECTUL APEI HIDROGENATE ÎN SPORT ȘI FITNESS


Hidrogenul molecular (H2) elimină stresul oxidativ indus de exercițiile fizice intense. Acest lucru protejează fibrele musculare și organele de deteriorare. H2 este cel mai puternic și mai eficient antioxidant descoperit până în prezent (de 176 de ori mai puternic decât vitamina "C").
H2 împiedică creșterea nivelului de lactat din sânge în timpul efortului fizic. Acest lucru crește semnificativ rezistența și reduce oboseala musculară. H2 susține recuperarea după efort.
H2 crește semnificativ producția de ATP (adenozin trifosfat) în mitocondriile celulelor. Acest lucru oferă întregului organism un influx puternic de energie și forță.
H2 îmbunătățește performanța și randamentul general al sportivilor profesioniști și al persoanelor care se antrenează pentru sănătate, tonus și energie.
H2 nu este clasificat ca produs farmaceutic sau agent de dopaj. H2 nu are nicio toxicitate. Nu au fost identificate efecte secundare negative sau acumulări în organism ca urmare a consumului de H2 în doze mari pe termen lung.