СТАНИ ПАРТНЬОР

СТАНИ ПАРТНЬОР

Уважаеми Лекари, Управители и Собственици на Лечебни Заведения, каним Ви, да се присъедините към най-новото и бързоразвиващо се направление в медицината, а именно: Водородна Медицина и Биология. Клиничните проучвания показват впечатляващо терапевтично действие на водородния газ (Н2) върху всеки орган от човешкото тяло. Световната Здравна Организация посочва Водородната терапия, като широкоспектърна с огромен потенциал. СЗО не класифицира Н2, като лекарствено или допинг средство, тъй като е естествен елемент в природата и няма характеристиките на фармацевтичен продукт. Ето нашето предложение към Вас:

 

 • Обогатете своите познания и станете част от ново направление в медицината с голям потенциал за развитие и клинично доказана висока степен на безопасност.
 • Добавете молекулярния водород, като терапевтично средство в своята практика. Академичното ниво на Вашите знания ще повишат ефективността по прилагането на Н2, като допълваща или основна терапия в лечението на дадена патология.
 • Използвайте Вашите знания и авторитет, бъдете полезни на своите пациенти и генерирайте пасивен доход от хуманна и етична дейност.
 • Нямате ангажимент да купувате или продавате наши апарати за водородна вода (апарати за обогатяване на вода с водороден газ). Дивидента, който Ви предлагаме не Ви ангажира с нищо повече от това да изпълнявате ежедневните си задължения в полза на Вашите пациенти.

 

За да се възползвате от нашето предложение или да получите повече информация се свържете с нас на телефон 0877 600 621 или ни пишете на info@h2medical.org

 

 

 Променете живота си и станете част от FOREVER LIVING PRODUCTS!

 

Н2МЕДИКАЛ ЕООД, Ви кани да станете част от голямото семейство на Форевър. Харесвате продуктите и искате Вие и Вашето семейство да ги ползва с отстъпка? Искате да сте полезен? Искате доход генериран от хуманна и етична дейност? Искате СОБСТВЕН БИЗНЕС без нужда от инвестиция? Искте да сте част от глобална компания с 42 години история и внушително международно присъствие? Търсите позитивна промяна в живота си? Тогава това предложение е точно за Вас:

 

 • Попълвате регистрационна форма за Собственик на Форевър Бизнес и закупувате стартов пакет с най-популярните продукти на компанията.
 • Получавате продуктово и маркетинг обучение.
 • Получавате личен бизнес профил в сайта на Форевър www.flp.bg.
 • Пoлзвате продуктов център с чудесни условия за развиване на личен бизнес в сърцето на град Варна.
 • Получавате възможност за доход, които няма горен лимит. Компанията Ви дава 10 инструмента за генериране на приход.
 • Компанията се грижи за твоето професионално развитие и организира безплатни продуктови и бизнес семинари всеки месец във Варна и София.
 • Получавате коректност, професионализъм и възможност за развитие в компания с над 3 млрд. долара продажби годишно.

 

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА: При попълване ще са Ви необходими име на Спонсор (попълнете Н2МЕДИКАЛ ЕООД) и номер на Спонсор (попълнете 359000058542).

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Възможността за бизнес с Форевър

Във Форевър обичаме да казваме: „Ако нещо не те кара да се усмихваш, промени го!“ Вижте как компанията ни повече от 40 години кара милиони хора по целия свят да се усмихват, като им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.