СТАНИ ПАРТНЬОР

СТАНИ ПАРТНЬОР

Променете живота си и станете част от ВОДОРОДНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!

 

Н2МЕДИКАЛ ЕООД Ви кани да станете наш ПАРТНЬОР. Впечатлени сте от терапевтичното действие на молекулярния водород? Търсите нови възможности и цените здравето си? Искате да работите за себе си? Искате доход генериран от хуманна и етична дейност? Станете част от бума на водородната индустрия! Нашето предложение е изключително просто и не Ви ангажира с извършване на продажби, поддържане на наличности, сервизна и гаранционна поддръжка.

 

 1. Подписвате договор с нас.
 2. Вашите задължения са: да разпространявате информацията за действието на водорода и апаратите за водородна вода на Н2МЕДИКАЛ (онлайн и офлайн); да распространявате информацията за нашия онлайн магазин (www.h2medical.org); да пазите имиджа и доброто име на Н2МЕДИКАЛ ЕООД.
 3. Ползвате система за следене на продажбите ни в следствие на Вашата рекламна дейност. Системата използва уникални ПРОМО КОДОВЕ и Ви гарантира пълна яснота, точност и прозрачност.
 4. Получавате заплащане (комисион от продажбите) по Ваша банкова сметка всеки път, когато клиент направи покупка в нашия онлайн магазин или Шоурум в следствие на Вашата рекламна дейност.
 5. Получавате коректност, професионализъм и възможност за участие в перспективен бързоразвиващ се пазар.

 

ДОГОВОР: За да се запознате със съдържанието на договора се свържете с нас на 0899 935 936 или ни пишете на info@h2medical.org

 

 Променете живота си и станете част от FOREVER LIVING PRODUCTS!

 

Н2МЕДИКАЛ ЕООД Ви кани да станете част от голямото семейство на Форевър. Харесвате продуктите и искате Вие и Вашето семейство да ги ползва с отстъпка? Искате да сте полезен? Искате доход генериран от хуманна и етична дейност? Искате СОБСТВЕН БИЗНЕС без нужда от инвестиция? Искте да сте част от глобална компания с 42 години история и внушително международно присъствие? Търсите позитивна промяна в живота си? Тогава това предложение е точно за Вас:

 

 1. Попълвате регистрационна форма за Собственик на Форевър Бизнес и закупувате стартов пакет с най-популярните продукти на компанията.
 2. Получавате продуктово и маркетинг обучение.
 3. Получавате личен бизнес профил в сайта на Форевър www.flp.bg.
 4. Пoлзвате продуктов център с чудесни условия за развиване на личен бизнес в сърцето на град Варна.
 5. Получавате възможност за доход, които няма горен лимит. Компанията Ви дава 10 инструмента за генериране на приход.
 6. Компанията се грижи за твоето професионално развитие и организира безплатни продуктови и бизнес семинари всеки месец във Варна и София.
 7. Получавате коректност, професионализъм и възможност за развитие в компания с над 3 млрд. долара продажби годишно.

 

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА: При попълване ще са Ви необходими име на Спонсор (попълнете Н2МЕДИКАЛ ЕООД) и номер на Спонсор (попълнете 359000058542).

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Възможността за бизнес с Форевър

Във Форевър обичаме да казваме: „Ако нещо не те кара да се усмихваш, промени го!“ Вижте как компанията ни повече от 40 години кара милиони хора по целия свят да се усмихват, като им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.