Studiu: Apa cu hidrogen reglează nivelul colesterolului.

Studiu: Apa cu hidrogen reglează nivelul colesterolului.
25 octombrie 2023

În acest studiu medical publicat în PubMed cu titlul "Apa cu hidrogen reduce nivelul seric al colesterolului LDL și îmbunătățește funcția HDL la pacienții cu potențial sindrom metabolic." a fost urmărit efectul consumului zilnic de apă îmbogățită cu hidrogen gazos asupra a 20 de pacienți supraponderali. Echipa H2MEDICAL a tradus rezumatul acestuia din limba engleză. La sfârșitul articolului am plasat un link către textul original în limba engleză pe site-ul PubMed.


Rezumat

Am constatat că hidrogenul molecular (H2) are un efect benefic de scădere a lipidelor la hamsterii aurii sirieni hrăniți cu diete bogate în grăsimi. Scopul acestui studiu a fost de a caracteriza efectele consumului de 0,9-1,0 litri/zi de apă îmbogățită cu H2 (apă cu hidrogen) asupra conținutului de lipoproteine serice, compoziției și activităților biologice la 20 de pacienți cu potențial sindrom metabolic. Analiza serică a arătat că consumul de apă hidrogenată timp de 10 săptămâni a dus la scăderea nivelului seric al colesterolului total (TC) și al colesterolului LDL (LDL-C - low-density lipoprotein-cholesterol). "Analiza Western blot este o tehnică analitică utilizată pe scară largă în biologia moleculară și imunogenetică pentru a detecta proteine specifice într-o probă de omogenat tisular sau într-un extract. Analiza relevă o reducere semnificativă a apolipoproteinei (apo) B100 și apoE în ser. În plus, am constatat că H2 a îmbunătățit semnificativ funcționalitatea HDL, evaluată prin patru factori independenți, și anume:


1) protecția împotriva oxidării LDL

2) inhibarea adeziunii induse de factorul de necroză tumorală (TNF)-α a monocitelor la celulele endoteliale

3) stimularea efluxului de colesterol din celulele spumoase ale macrofagelor

4) protecția celulelor endoteliale împotriva apoptozei induse de TNF-a.

 

Am constatat, de asemenea, că aportul de apă hidrogenată a determinat o creștere a enzimei antioxidante superoxid dismutaza, o scădere a acidului tiobarbituric și a substanțelor reactive în serul integral și în LDL.

 

În concluzie, consumul zilnic de apă hidrogenată reduce nivelul seric al LDL-C și apoB, îmbunătățește funcția HDL afectată de dislipidemie și reduce stresul oxidativ. Hidrogenul are un rol util în prevenirea potențialului sindrom metabolic.

 

În ultimii 4 ani, inhalatoarele cu hidrogen și dispozitivele cu apă cu hidrogen ale H2MEDICAL au intrat în casele a mii de persoane din Bulgaria. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! După ce am experimentat puterea hidrogenului, susținem cu tărie teza oamenilor de știință și credem că H2 va fi implicat în tratamentul a tot mai multe boli în viitor. Vă recomandăm să folosiți numai dispozitive certificate și de calitate pentru îmbogățirea apei cu hidrogen gazos. Dispozitivele de calitate îndoielnică produc oxizi și nu izolează ozonul (O3) din apă, în timp ce tabletele de magneziu pentru obținerea apei cu hidrogen generează oxid de magneziu (MgO) pe lângă hidrogenul gazos. O3 și MgO sunt cancerigene și provoacă efecte secundare dăunătoare asupra organismului.

 

TATELETE DE APĂ HIDROGENICĂ H2MEDICAL /vezi produsele/

Aflați care sunt bolile tolerante la hidrogen în meniul MEDICINA HIDROGENULUI /link/

 

Link către textul original al rezumatului studiului medical: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23610159/

Aportul de APĂ HIDROGEN la pacienții cu COVID-19. Ce spune președintele Institutului pentru Hidrogen Molecular?

Hidrogenul molecular (gaz H2) și apa îmbogățită cu acesta au efecte antioxidante și antiinflamatorii (1), făcându-le potențial utile pentru tratarea COVID-19. Mai multe studii clinice din China investighează terapia H2 la pacienții cu COVID-19

citeşte mai mult

10 beneficii pentru sănătate ale consumului de apă cu hidrogen.

În ultimii ani, au fost efectuate peste 800 de studii clinice pe pacienți din diverse spitale și universități din întreaga lume. Efectul terapeutic al H2 a fost demonstrat în peste 170 de tipuri de boli și efectul său de vindecare asupra fiecărui organ al corpului uman. În acest articol vom rezuma: Ce face apa cu hidrogen pentru sănătate?

citeşte mai mult

Apa cu hidrogen este un remediu puternic pentru REFLUX ACID, GASTRIT și oxidarea excesivă a organismului.

În rezumat: tratamentul cu apă hidrogen + medicație, timp de 3 luni, a dat un control semnificativ mai bun al simptomelor decât tratamentul cu medicamente în monoterapie. În cele din urmă, în studiul nostru, 75% dintre pacienții chestionați au raportat un nivel îmbunătățit de satisfacție. Luate împreună, rezultatele au arătat că a existat o creștere semnificativă a calității vieții la 3 luni după aportul adăugat de apă cu hidrogen în comparație cu valoarea inițială.

citeşte mai mult

Aportul de APA HIDROGEN pentru boli cardiovasculare. Efect și siguranță.

Rezultatele cercetării profesorului japonez Hatana Gyazuki de la Universitatea arată că 1,5 litri de apă hidrogen cu o concentrație de H2 1500 ppb are același efect antioxidant ca 1407 mere / 104 morcovi / 2061 banane / 123 spanac sau 10 dovleci. Comparația se face pe baza puterii antioxidante a conținutului de beta caroten din aceste fructe și legume.

citeşte mai mult

SUPRAGREUTATE: Un studiu medical arată efectul APEI HIDROGEN la persoanele cu sindrom metabolic.

„Grupul care a consumat apă foarte saturată în H2 a redus semnificativ nivelul de colesterol și glucoză din sânge, a atenuat hemoglobina serică A1c și a îmbunătățit biomarkerii inflamației...”

citeşte mai mult

CERCETARE: Hidrogenul - combustibilul medicinei alternative.

„Un mic studiu clinic controlat randomizat pe 50 de pacienți cu infarct cerebral a comparat inhalarea de hidrogen cu medicamentul medical aprobat edaravona. Conform rezultatelor RMN și NIHSS pentru determinarea clinică a severității accidentului vascular cerebral, aceste rezultate arată că terapia cu hidrogen a fost mai eficientă decât medicamentul medical aprobat. .''

citeşte mai mult

Ce este APA HIDROGEN și ce face ca aparatele pentru aceasta să fie diferite ca preț și calitate?

„Изследванията показват, че малкият размер му позволява да проникне навсякъде, дори в клетъчното ядро и митохондриите. Н2 потушава възпаленията и възстановява увреденото ДНК и РНК, регулира всички биохимични процеси в клетката и довежда организма до състояние на хомеостаза. “

citeşte mai mult