TV & МЕДИЯ

РЕПОРТАЖИ ЗА ПОЛЗИТЕ ОТ ВОДОРОДНАТА ВОДА ПО БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ:

 
ВИДЕО! Презареждане с водород. Репортаж. (БНТ).
ВИДЕО! Мощен антиоксидант: За ползите от водородната вода. (NOVA).
ВИДЕО! Предаването „Мармалад“. (BTV).
 
Благодарим за отправената покана от страна на единствената здравна телевизия в България CODE HEALTH TV! В нейния ефир участие вече са взели над 700 медици от България и света, което показва стремежа на продуцентите да допринесат за по-добрата здравна култура на всеки у нас. Екипът ни с радост отчита нарастващия интерес към медицинските уреди за водородна вода. Посетете Н2МЕДИКАЛ и научете защо нашите генератори за обогатяване на вода с водороден газ станаха част от живота на хиляди хора в България.

 

 

ИЗМЕРВАНЕ на концентрацията на водороден газ във водата от уредите на Н2МЕДИКАЛ. В интернет всеки може да напише всичко, но всички ние, като потребители заслужаваме коректно отношение!

 

 

 

Научни факти представени от водещи учени в областта на молекулярния водород и Водородната Медицина. Изключиелно изчерпателна и обективна информация за ползите от водорода.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИДЕАТА ДОЛУ НА ВСЕКИ, КОЙТО РАЗБИРА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. МОЛЕКУЛЯРНИЯ ВОДОРОД Е РЕВОЛЮЦИЯ В МЕДИЦИНАТА И СЕНЗАЦИЯ В МЕЖДУНАРОДНОТО НАУЧНО ПРОСТРАНСТВО.

 

 ВИДЕО! Тyler W. LeBaron: Presents at AMMG Medical Conference Nov. 2015

ВИДЕО! The Science of Molecular Hydrogen Therapy

The Science of Molecular Hydrogen Therapy

Molecular Hydrogen Therapy: Fight Disease, Reverse Aging, Selective Free-Radical Scavenging, Anti-Oxidant and sports performance. https://delgadoprotocol.com/product/h2-the-ultimate-antioxidant/ **Click Below to SUBSCRIBE for More Videos: http://y