ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА

ВОДОРОДНА МЕДИЦИНА

От 2007 година до днес са публикувани над 1000 научни статии в редица  световно известни медицински и научни издания. Проведени са над 800 клинични изследвания. Терапевтичния ефект на водорода е описан в научни и медицински доклади при изследвания на пациенти в редица болници по света. Пациентите са инхалирали водород или са пиели обогатена с водород вода(2-3 литра на ден) в продължение на 4 до 24 седмици. При някои от тях резултатите са били впечатляващи. Установен е терапевтичен ефект на водорода при над 170 различни заболявания, както и оздравително действие върху всеки орган от човешкото тяло.

 

Научете всичко за действието на водорода, начините за прием и избора на АПАРАТИ ЗА ВОДОРОДНА ВОДА в меню НАУЧНИ ФАКТИ/линк/

 

По-долу са посочени заболяванията с най-голяма социална значимост, при които клиничните изследвания показват терапевтично действие на молекулярния водород. Информацията е взаимствана от сайта на Института по Молекулярен Водород, където са публикувани статии и научни доклади по темата: ИНСТИТУТ ПО МОЛЕКУЛЯРЕН ВОДОРОД/линк/

 

БЯЛ ДРОБ: Показан е противовирусен и оздравителен ефект при пациенти с белодробни заболявания. Водата обогатена с водород елиминира фините частици от белите дробове и кръвта, като засилва фагоцитната активност. (НАУЧЕН ДОКЛАД)

МОЛЕКУЛЯРЕ ВОДОРОД при лечение на ПНЕВМОНИЯ(НАУЧЕН ДОКЛАД).

МОЛЕКУЛЯРЕ ВОДОРОД при лечение на Ебола, SARS(предходния КОРОНАВИРУС) и други белодробни инфекции(НАУЧЕН ДОКЛАД - заболяванията са назовани в 3-ти абзац на доклада „Influenza and other severe viral infections“).

 
МОЗЪК: Показан е терапевтичен ефект на водорода при формите на Алцхаймер, Паркинсон, Деменция и Епилепсия, както и при пациенти претърпели Инсулт. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

НЕРВНА СИСТЕМА: Терапевтичен ефект на водорода върху централната и периферна нервна система. Показан е терапевичен ефект при формите на Множествена склероза, Церебрална парализа, Епилепсия и при пациенти претърпели Инсулт. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)


ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ: Терапевтичен и превантивен ефект на водорода при онкологичните заболявания. Подобрява действието на химиотерапията, като защитава черния дроб и организма от нейните странични ефекти. Наблюдава се подобрение на качеството на живот при онкоболни на химиотерапия и лъчетерапия. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 
СЪРЦЕ И КРЪВОНОСНА СИСТЕМА: Терапевтичен ефект на водорода при сърдечно-съдови заболявания. (НАУЧЕН ДОКЛАД)

 

ДИАБЕТ: Водорода понижава и регулира нивата на кръвната захар. Подобрява функциите на жлезите в тялото. Изследванията показват значително понижение на нивото на кръвна захар при пациентите участвали в проучването. (НАУЧЕН ДОКЛАД)(НАУЧЕН ДОКЛАД)(НАУЧЕН ДОКЛАД)

 

МЕТАБОЛИТЕН СИНДРОМ: Терапевтичен ефект на водорода при хора с наднормено тегло. Съдейства за намаляване на килограмите. Водорода регулира обмяната на веществата и намалява нивата на хормона на глада грелин(НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

БЪБРЕЦИ: Терапевтичен ефект на водорода при заболявания на бъбреците и уринарния тракт. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

ЧЕРЕН ДРОБ: Терапевтичен ефект на водорода при заболявания на черния дроб. Нормализира неговите показатели и подобрява функцията му. Показан е терапевтичен ефект на водорода върху черния дроб при лечение на АЛКОХОЛИЗЪМ(НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

СТОМАХ И ЧРЕВНА ФЛОРА: Водорода повишава нивата на някои ензими в тялото. Подобрява състоянието на дебелото черво и стомашно-чревния тракт. Показано е много мощно детоксикиращо действие. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

КОСТИ И СТАВИ: Терапевтичен ефект на водорода при Артрит, Ревматизъм и Ревматоиден артрит, Остеопороза. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

ЗРЕНИЕ И СЛУХОВ АПАРАТ: Терапевтичен ефект на водорода при заболявания на зрението (включиелно на ретината) и слуха. Вече е започнало разработването на капки за очи с молекулярен водород. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

РАДИАЦИЯ: Водорода възстановява и предпазва клетките от увреждане при увеличен радиационен фон. Показан е терапевтичен ефект на водородната вода и при радиационни изгаряния. След откриването на ползите от водорода космонавтите в Космоса започват да приемат водородна вода, за да предпазят организма си от радиацията. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

ЕПИДЕРМИС: Хидратира кожата, редуцира бръчките и забавя процеса на стареене. Показан е антистареещ ефект при вътрешна и външна употреба на молекулярния водород. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

ХРОНИЧНА УМОРА, СТРЕС И НЕДОСПИВАНЕ: Показан е терапевтичен ефект на водорода при тези състояния. Повишава се нивото на енергия и издръжливост. Действа тонизиращо на нервната система и подобрява качеството на съня. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

ПРИЕМ НА ЛЕКАРСТВА И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ: Приема на водород подобрява ефективността на някои медикаменти, като редуцира техните странични ефекти. Установено е и повишено усвояване на хранителните вещества при хранене и прием на  хранителни добавки. (НАУЧНИ ДОКЛАДИ)

 

Ползвайте единствено АПАРАТИ със SPE / PEM ТЕХНОЛОГИЯ/линк/, електроди от титан и платина и концентрация на водорода над 1200 ppb (1.2 ppm). Ценете здравето си! Изберете качеството! Да отбележим: Колкото по-висока е концентрацията на водород във водата, толкова по-добър е терапевтичният ефект. Високата наситеност с Н2 свидетелства за високо качество на устройствата за прием на водород. 

 

Репортажи за ползите от ВОДОРОДНАТА ВОДА по водещи български телевизии вижте в меню TV & МЕДИЯ/линк/

 

Горещо препоръчваме записа от МЕЖДУНАРОДНАТА МЕДИЦИНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ / Ноември 2015 по-долу на всеки, който разбира английски език. От него ще добиете представа:

Защо действието на молекулярния водород е толкова голямо откритие?

Защо в медицината се оформя направление „Водородна Медицина“?

Защо сме толкова радостни, че апаратите за водородна вода са вече в България?!

Как молекулярния водород може да бъде полезен на Вас и Вашето семейство?

Tyler W. LeBaron: Presents at AMMG Medical Conference Nov. 2015

MHF was invited to speak at the 19th Clinical Applications for Age Management Medicine, Age Management Medicine Group (AMMG), Medical conference Las Vegas Nov. 2015 for MDs to receive CMEs/CEUs. AMMG and MHF do not sell or represent hydrogen products. We