ВОДОРОДНАТА ВОДА - извор на живот! ДОМЪТ се променя с HIGEN3+. Какво прави тази система за Н2 вода различна?

ВОДОРОДНАТА ВОДА - извор на живот! ДОМЪТ се променя с HIGEN3+. Какво прави тази система за Н2 вода различна?
15 юли 2020

Сигурно много от вас вече са чували за апаратите за водородна вода, с които много холивудски звезди и световно известни личности се снимат в последно време. Големият интерес към водата обогатена с водороден газ (Н2) бе предизвикан от стотиците изследвания направени след 2007 година, които показват тонизиращо, енергизиращо и подмладяващо действие на водорода. Но ползите от него не спират до тук. Официалните медицински изследвания показват терапевтично действие  на Н2 при над 170 вида заболявания. Това, което сигурно не знаете е, че вече съществува море от различни модели апарати за водородна вода - преносими и настолни уреди за куненски плот. Изключително малкия размер на молекулата Н2 не позволява неговото съхранение в каквато и да било опаковка. Това доведе до нужда от производството на апарати обогатяващи водата с молекулярен водород (Н2).

 

Екипът ни винаги е подчертавал, че в това море от различни уреди, трябва да търсите тези със сертифицирано качество и висока наситеност на Н2 във водата над 1500 ppb (parts per billion). Електродите трябва да са от титан покрит със 100% нерециклирана платина, за да няма окиси във водата. А в електролитната клетка трябва да е поставена РЕМ (proton exchange membrane) мембрана, която да отделя освободения при електролизата озон (О3). Всичко това ви гарантира чистота и качество на Н2 водата във вашата чаша. Днес, обаче искаме да обърнем вашето внимание към „Ролс Ройсът“ при настолните апарати за водородна вода, както компанията сама го нарича.

 

KYK“ е една от марките апарати за Н2 вода, на които Н2МЕДИКАЛ ЕООД е вносител и разпространител. Преди да ви представим техният апарат НIGEN3+, нека кажем няколко думи за самата компания. KYK Co Ltd. e създадена през 1980 година в Южна Корея. Веднага отбелязваме, че южнокорейското качество конкурира японското от десетилетия. Компанията е специализирана в производството на системи за вода от самото си създаване. През своята 40 годишна история, марката става носител на над сто международни награди за качество. Уредите на KYK са добре познати в над 50 страни и притежават медицинска сертификация за безопасна употреба и качество.

 

А сега ето и акцентите открояващи системата за вода HIGEN3+, като премиум уред и стилно допълнение във вашия дом или офис.

 

Първото, което веднага прави впечатление е компактният размер, което го прави удобен и функционален, дори за по-малки кухненски плотове.  Красивият и елегантен дизайн веднага привлича погледа, а неутралните цветове правят уреда подходящ за всяка цветова гама кухненска линия. LED eекран и шест сензорни тъч бутона ви осигуряват удобно и лесно управление на системата, а керамичния пускателен кран ви гарантира безпроблемна и дългосрочна употреба. HIGEN3+ се свързава директно към водопровода. Неговата 3 степенна филтрираща система ви гарантира 100% чиста питейна вода, обогатена с молекулярен водород.  Комплексните 1-ви и 2-ри филтър са с капацитет 3500 литра, а 3-ти филтър е с капацитет 7000 литра. Всеки филтър разполага с вграден микрочип за следене неговия остатъчен живот.

 

Най-значимият акцент, разбира се е чистотата, качеството и мигновената високо наситена с Н2 водородна вода. За разлика от други настолни апарати, които предлагат концентрация на Н2 до 1000-1200 ppb, при HIGEN3+ наситеността на Н2 надвишава 1600 ppb. Патентована върхова технология ви осигурява чиста висококачествена водородна вода без съдържание на озон, магнезии и миризми.

 

Уреда ви предлага 3 програми за водородна вода: 1)Високa, 2)Средна и 3)Ниска наситеност на Н2 - подходяща за деца. Програмата по подразбиране винаги е 2)Средна наситеност на Н2. Ако желаете друга програма - натиснете съответния сензорен бутон и завъртете пускателния кран.

 

Благодарение на премиум филтриращата система може да изберете програмата за пречистена питейна вода без съдържание на Н2.

 

Програмата за озонова вода пък ви предлага чудесна възможност за стерилизиране и дезинфекция на всичко, за което се сетите - ръце, кожни въспаления, отворени рани, повърхности, предмети, детски играчки, меса за готвене, плодове, зеленчуци и др.. Вируси, бактерии, гъбички, микроорганизми - нямат шанс да оцелеят след почистване с озонова вода. Тя се използва от хирурзите за дезинфекция преди операция, както и в хранително-вкусовата промишленост за стерилизиране на различни продукти.

 

Програмата за автоматично самопочисване на електролитната клетка, обогатяваща водата с Н2, подчертава отличителното качество на уреда в неговия клас и прави неговия експлоатационен живот над 10 години. Специално разработена интензивна катион обменна мембрана в електролитната клетка позволява удобно и лесно почистване. Просто избирате програмата и завъртате пускателния кран. Оставате водата да тече за около минута. Така електролитната клетка ще се почисти сама от натрупаните отлагания и варовик и вие винаги ще имате водородна вода с максимално високо съдържание на Н2.

 

Инсталацията на уреда става изключително лесно и може да се извърши от всеки ВиК майстор. Под плота се монтира регулиращ налягането клапан, който е в комплекта аксесоари. Водата от водопреносната мрежа първо преминава през него и след това се отвежда до НIGEN3+ вече с регулирано налягане. Бяла PVC мека връзка е това, което прави водоподаването към задната част на апарата, така че да не се нарушава красивата визия на вашата кухненска линия. Тази бяла мека връзка също е в комплекта аксесоари. Периодичната подмяна на филтрите е елементарна и може да бъде извършена от всеки в домакинството. Спира се поддаването на вода към апарата. С едно завъртане се изважда стария филтър от гнездото и също с едно завъртане се поставя новия. Неговия капацитет от 3500-7000 литра гарантира на едно четиричленно семейство чиста и качествена питейна вода за повече от година. Подарете на вас и любимите ви хора най-ценното - ЗДРАВЕ и по-качествен живот. Милиони семейства по света вече избраха апаратите за водородна вода на „KYK“.

 

Екипът на Н2МЕДИКАЛ истински се стреми да образова българските потребители, както и да допринесе за по-доброто качество на живот на всеки у нас. Нашите уреди притежават медицинска сертификация и се отличават с максимален терапевтичен ефект и най-висок клас на безопасност. /вижте уредите/

 

Прием на ВОДОРОДНА ВОДА при пациенти с COVID-19. Какво казва Президента на Института за Молекулярен Водород?

Молекулярния водород (газ H2) и водата обогатена с него имат антиоксидантно и противовъзпалително действие (1), което ги прави потенциално полезни за лечение на COVID-19. Няколко клинични проучвания в Китай изследват Н2 терапията при пациенти с COVID-19

прочети още

10 ползи за здравето от приема на ВОДОРОДНА ВОДА.

През последните години са направени повече от 800 клинични изследвания върху пациенти в различни болници и университети по света. Показан е терапевтичен ефект на Н2 при над 170 вида заболявания и оздравителното му действие върху всеки орган от човешкото тяло. В тази статия ще обобщим: Какво прави за здравето водородната вода?

прочети още

Водородната вода е мощно лекарство при КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС, ГАСТРИТ и прекомерно окисляване на организма.

В обобщение: лечението с водородна вода + медикаменти, в продължение на 3 месеца, дава значително по-добър контрол на симптомите, отколкото лечението само с медикаменти. И накрая, в нашето проучване 75% от изследваните пациенти в анкета съобщават за по-добро ниво на удовлетвореност. Взети заедно, резултатите показват, че има значително повишаване на качеството на живот за 3 месеца след добавения прием на водородна вода в сравнение с изходното ниво.

прочети още

Прием на ВОДОРОДНА ВОДА при сърдечно-съдови заболявания. Ефект и безопасност.

Резултати от изследване на японския професор Хатана Гязуки от Университета показват, че 1,5 литра водородна вода с канцентрация на Н2 1500 ppb има същия антиоксидантен ефект, както 1407 ябълки / 104 моркова / 2061 банана / 123 спанака или 10 тикви. Сравнението е направено на база антиоксидантната сила на съдържанието на бета каротин в тези плодове и зеленчуци.

прочети още

НАДНОРМЕНО ТЕГЛО: Медицинско изследване показва ефекта на ВОДОРОДНАТА ВОДА при хора с метаболитен синдром.

„Групата пиеща високо наситена с Н2 вода значително намалява нивата на холестерол и глюкоза в кръвта, атенюиран серумен хемоглобин А1с, и подобрява биомаркерите на възпаление...“

прочети още

ИЗСЛЕДВАНЕ: Водородът - гориво на алтернативната медицина.

„Малко рандомизирано контролирано клинично проучване на 50 пациенти с мозъчен инфаркт сравнява вдишването на водород с одобреното медицинско лекарство едаравон. Според резултатите от ЯМР и NIHSS за клинично определяне на тежестта на инсулта, тези резултати показват, че терапията с водород е била по-ефективна от одобреното медицинско лекарство.“

прочети още

Какво е ВОДОРОДНА ВОДА и кое прави апаратите за нея различни по цена и по качество?

„Изследванията показват, че малкият размер му позволява да проникне навсякъде, дори в клетъчното ядро и митохондриите. Н2 потушава възпаленията и възстановява увреденото ДНК и РНК, регулира всички биохимични процеси в клетката и довежда организма до състояние на хомеостаза. “

прочети още